Frosch Ecological vízkőoldó spray málnaecettel 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 4009175953698
950 Ft Unit price 1 900 Ft / L
Raktáron
101270090201

1 karton = 8 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.001 m3

Termékjellemzők: Erős vízkőoldó hatású tisztítószer zuhanyzók, fürdőkádak, mosdókagylók, és csempék takarításához. Málnaecet tartalmával hatékonyan távolítja el a makacs vízkőfoltokat és szennyeződéseket; csíkmentes, csillogó felületet biztosítva. Kellemes, friss málna illatot hagy maga után.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/"ON" felfelé áll. Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza. Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, További összetevők: málnaecet
Tárolás:

Felhasználható: A gyártástól számított 4 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap / hónap / év / gyártási kód).

Vevőszolgálat:

Erdal GmbH, Neualmerstr. 13, 5400 Hallein, Austria Tel. +43/6245/80111-0, www.erdal-hallein.at, www.frosch.eco

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Kerülje a permetezett termék belélegzését. Ha érzékeny bőrű, viseljen gumikesztyűt a használat során. Ne alkalmazza savérzékeny felületeken, mint pl. márvány, kőpadló és zománcozott felületeken (fürdőkád). Érzékeny felületek esetén egy nem feltűnő részen végezzen próba-tisztítást. Szerelvények esetén mindig alaposan öblítse le a terméket és törölje szárazra a tisztított felületeket. A termék nem ipari takarításra szolgál. A flakon utántöltéséhez le kell csavarni a szórófejet. Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.

Forgalmazó cím:

FCB Hungary Zrt. 1028 Budapest Hidegkúti út 90/B.