Flóraszept fürdőszobai tisztítószer 750 ml

Brand: Flóraszept
EAN: 8711600283060
740 Ft Unit price 987 Ft / L
Raktáron
101250040101
Termék jellemzők: • Eltávolítja a fürdőszobai szennyeződeseket • Elbánik a szappanlerakódásokkal és a víznyomokkal • Segít a vízkő eltávolításában • Kellemes illat • Higiénikus tisztaság • Kiszerelésének köszönhetően kényelmesen használható Termék bemutatás: A Flóraszept fürdőszobai vízkőoldó spray kiszerelésének köszönhetően kényelmesen használható. Eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket (például: a szappanlerakódásokat és a víznyomokat) és segít a vízkő eltávolításában is. Ragyogó tisztává varázsolja a fürdőszobai felületeket.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Permetezze a tisztítószert a felületre. Hagyja hatni egy percig. Törölje le egy nedves ronggyal. Nincs szükség súrolásra.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Limonene, Linalool, Benzisothiazolinone
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. E-mail: info@unileverinfo.hu 06 80 180 144 www.unilever.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Fürdő,
Vízkő,
Szappanlerakódás,
Víznyomok

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELEM: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a szembejutást. Ha a termék szembe kerül, bő vízzel alaposan ki kell öblíteni. Használat után mindig alaposan mosson kezet. Kerülje a permet belélegzését. Ne használja márványon vagy természetes köveken. Mielőtt festett felületeken alkalmazná, próbálja ki egy kis, nem feltűnő felületen. Benzisothiazolinone-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Kerülje a permet belélegzését.

Forgalmazó cím:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127.