DOMESTOS Power5 WC frissítő blokk Pink Magnolia 2 x 55 g

Brand: DOMESTOS
EAN: 8710908879357
790 Ft Unit price 7 182 Ft / kg
Raktáron
101282020105

1 karton = 7 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.132 kg / 0.001 m3

Termék jellemzők: • Segít a vízkőlerakódás megelőzésében • Higiénikus tisztaság • Kellemes virágillattal • Erős habzás • Hosszantartó frissesség • Tiszta és csillogó WC Termék bemutatás: A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltűntetni a koszt, és ragyogóvá tenni a WC kagylót, amely hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából. Hogyan használd? Egyszerűen csak akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezze az öblítés utáni frissességet. Tartsa a nem használt blokkokat az eredeti csomagolásban.

Elkészítés és felhasználás

Egyszerűen csak akassza a a WC frissítő blokkot a WC kagylóra az ülőke alá, és élvezze az öblítés utáni frissességet.

Termékjellemzők

Összetevők:
>30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Foszfátok, Aromás szénhidrogén, Citronellol, Linalool, Hexyl cinnamal, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Citral, Limonene
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 info@unileverinfo.hu www.unilever.com

Csomagolási típus:

Buborékcsomagolás

Jellemzők:

Tiszta és csillogó WC,
Higiénikus tisztaság,
Intenzív frissesség,
Erős habzás,
Kellemes virágillattal,
Segít a vízkőlerakódás megelőzésében

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. WC frissítő blokk Pink Magnolia: Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes-t, 4-tert-butylcyclohexyl acetate-ot és Citronellolt tartalmaz. Allergiás reakciót válhat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE-ot, SODIUM LAURYL SULFATE-ot.

Forgalmazó cím:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127.