Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat 300 ml

Brand: Corsodyl
EAN: 5999518582915
1 890 Ft Unit price 6 300 Ft / l
Raktáron
102730120101

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.335 kg / 0.001 m3

1. Terméknév 2. Termékleírás 3. Hatóanyag+ VN jelölés 4. Promotion kód 5. EP kártyára kiadható-e? 6. Forgalmazó 7. Védjegyes mondat 1. Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat, 300 ml 2. A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat segít megelőzni a fogkőképződést és enyhíti a fogínyproblémákat. 3. Kozmetikum 4. PM-HU-XBRAND-22-00045 5. Egészségpénztári kártyára kiadható: nem 6. GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800, www.gsk.hu 7. A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport.

Elkészítés és felhasználás

Alkalmazása Ínygyulladás esetén: naponta kétszer - reggel és este - 10 ml Corsodyllal 1 percen át alaposan öblögessen. A pontos adagolást a kupakon található jelzés teszi lehetővé - az oldatot hígítani nem kell. 30 napos alkalmazás javasolt (2 üveg szükséges). Afta vagy műfogsor okozta gyulladás esetén: a fenti séma a tünetek megszűnését követő 2. napig alkalmazandó. Műfogsor okozta gyulladás esetén a kivett, tisztított műfogsort reggel és este 15 percig Corsodylban kell áztatni. Ne lépje túl az előírt adagot! 12 év alatti gyermekek esetén kérjen tanácsot fogorvosától.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Chlorhexidine Digluconate 0.2 (w/v)
Tárolás:

25°C alatt tartandó!

Forgalmazó:

Haleon Hungary Kft.

Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Jellemzők:

A fogínyproblémák kialakulásának a fogkőképződés az egyik leggyakoribb okozója,
A Corsodyl alkoholmentes szájöblögető oldat klórhexidin-diglükonátot tartalmaz, mely segít megelőzni a fogkőképződést és enyhíti a fogínyproblémákat

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés Ne alkalmazza ha allergiás a klórhexidin-diglükonátra vagy a Corsodyl bármely összetevőjére! A szájüreg fájdalma vagy irritációja esetén hagyja abba a szájöblögető használatát és forduljon fogorvosához! Abba kell hagyni a szájöblögető használatát és azonnali orvosi segítséget kell kérni, ha kiütések jelentkeznek, a száj, a nyelv, a torok vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézség esetén. Mindezek egy nagyon ritkán előforduló, súlyos allergiás reakció tünetei lehetnek. Ne nyelje le! Kizárólag szájüregi alkalmazásra! Ha szembe vagy fülbe kerül alaposan öblítse ki! Néhány fogkrém csökkenti a Corsodyl hatását. Használat előtt alaposan öblítse ki a szájüreget. Fogmosás után várjon 5 percet mielőtt a Corsodylt használná. Más időpontban is alkalmazhatja a Corsodylt a nap folyamán. Gyermekektől tartsa távol! Alkalmazáskor a nyelvhát elszíneződhet, amely a kezelés után magától elmúlik. Tartós használat során a fogak, fogpótlások és a műfogsor elszíneződése szintén előfordulhat. Ez nagy mértékben csökkenthető ill. kivédhető, ha az öblögetést alapos fogmosás előzi meg, ill. a Corsodyl használata után kerüli a festékeket tartalmazó italokat (kávé, tea, vörösbor) és ételeket. Az esetleges elszíneződés a kezelés után általában elmúlik, ha mégsem, a fogorvos polírozással távolíthatja el. Használatkor kezdetben átmeneti ízérzés-zavar és égető érzés keletkezhet a nyelven, amely a folyamatos használat során általában megszűnik. Ha ezek a hatások tartósnak bizonyulnak, a további használat előtt kérje ki fogorvosa véleményét! A makrogolglicerin-hidroxisztearát bőrreakciókat okozhat.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline Kft. 1124 Budapest Csörsz u. 43.