Cillit Bang konyhai zsíroldó spray 750 ml

Brand: Cillit Bang
EAN: 5900627024210
990 Ft Unit price 1 320 Ft / L
Raktáron
101260010101
2x hatékonyabb zsíroldás* 100%-os zsírfolt eltávolítás**. Szuperhatékony habunk már súrolás nélkül is tisztít. Gyorsan eltávolítja az élelmiszerfoltokat, az odaégett szennyeződéseket és akár a legmakacsabb zsírfoltokat is, az otthonában és azon kívül található legtöbb felületről. Az erőteljes felületaktív anyagoknak köszönhetően kétszer erősebb zsíreltávolító hatású*, a tiszta, egészséges otthonért. * a korábbi formulához képest (Cillit Bang Power Cleaner zsíroldó) **a termék eltávolítja a zsír- és zsíros foltokat a címkén megjelölt felületekről, melyeken ideális használata.

Elkészítés és felhasználás

3 lépés a zsír eltávolításához: 1. Fordítsa a szórófejet „ON" (be) állásba. Használat előtt tesztelje egy nem feltűnő, kis részen, hogy megbizonyosodhasson róla, az anyag nem károsítja a felületet. 2. Permetezze a habot a felületre 20 cm-ről, és hagyja rajta 1 percig. 3. Alaposan öblítse le vízzel és alaposan törölje le nedves ruhával. Makacs szennyeződéseknél max. 15 percen át hagyja a felületen, és használjon szivacsot. Sütőkhöz, főző- és sütő edényekhez, serpenyőkhöz és más nem porózus felületekhez, amelyek közvetlenül érintkeznek az élelmiszerrel először hagyja lehűlni a felületeket, majd permetezze az élelmiszer foltokra víz hozzáadása nélkül, és hagyja hatni maximum 30 percig. Ezután mosogassa el az edényeket mosogatószerrel és jól öblítse le vízzel. Ideális az alábbi felületeken: fedők, tányérok, főzőlapok, serpenyők és tűzhelyek, konyhapultok, hűtőgépek, rozsdamentes acél, csempe, grillsütők, szekrények, ajtók, konyhai készülékek, páraleszívók, fém árnyékolók, szemétgyűjtők, kerti bútorok, kerékpárok, felnik, kövek, gránit, üveg (öblítse le használat után). Óvintézkedések használatkor: A következő felületeken nem javasolt a termék használata: Fa, linóleum, textíliák, gravírozott/matt üveg, sérült vagy meleg felületek

Termékjellemzők

Összetevők:
Kevesebb mint 5% anionos felületaktív anyagot, illatanyag és linalool komponenseket tartalmaz
Tárolás:

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.

Vevőszolgálat:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610 www.rbeuroinfo.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Új formula,
Zsíroldás súrolás nélkül!,
És a zsírnak lőttek!

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Cillit Bang Konyhai Zsíroldó Spray. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel, Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Ne keverje más háztartási vagy fehérítő termékekkel.

Forgalmazó cím:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610 www.rbeuroinfo.com