At Hand alkoholos kézfertőtlenítő 100 ml

Brand: At Hand
EAN: 5999882611976
Lista ár 690 Ft Akciós ár 440 Ft Unit price 4 400 Ft / L
Raktáron
102990110201

1 package = 24 darab

+1 package to cart
Alkoholos kézfertőtlenítő, ami használat után öblítést nem igényel, bőrvédővel, mindennapi használatra. Hatékonyan megelőzhetőek vele a fertőzések, baktériumölő, gombaölő és tuberkolózisölő hatással rendelkezik.

Elkészítés és felhasználás

A következő esetekben ajánlott: Készpénz kezelése után, élelmiszer- és vendéglátóiparban dolgozók számára (HACCP-be illeszthető), tömegközlekedés után, étkezés előtt és bármilyen közterületen, ha szennyezett felületekkel érintkezik, illetve, ha olyan helyen dolgozik, ahol nagy a fertőzés veszélye. Alkalmazás: Juttasson a kezére 3-5 ml készítményt, a szennyezettségtől függően, majd kenje el az At Hand-et, alaposan úgy, hogy ne maradjon kezeletlen felület és várja meg, amíg elpárolog. Ha koszos a keze, mossa meg szappanos vízzel, mielőtt használná az At Hand-et.

Termékjellemzők

Összetevők:
70% etil-alkohol, Borsmenta olaj, Glicerin
Tárolás:

Tárolás: napfénytől védett, száraz helyen, szorosan lezárva, +5 és +25°C között!

Vevőszolgálat:

Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. 1211-Budapest, Színesfém u. 23/1. Telefon/Fax: +36-1-425-2726 E-mail: brilliance@brilliance.hu; www.brilliance.hu

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Biocid termék

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Tűzveszélyes folyadék és gőz. Megelőzés: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Elhelyezés hulladékként: Előkezelés (öblítés) után és a helyi előírásoknak szem előtt tartásával hulladéklerakóban (szelektív hulladékgyűjtőbe) lerakható vagy elégethető hatóságilag engedélyezett vegyi égetőkemencében.