Yamuna kézfertőtlenítő 200ml

EAN: 5999545551632
Lista ár 990 Ft Akciós ár 790 Ft Unit price 3 950 Ft / L
Raktáron
102923230101
A Yamuna kézfertőtlenítője sikerrel veszi fel a küzdelmet a baktériumok, vírusok ellen. Glicerin tartalmának köszönhetően nem szárít, nem irritál. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott engedéllyel rendelkező, fertőtlenítő hatású termék. Alkalmazási terület: higiéniás kézfertőtlenítésre alkalmazható. Antimikrobiális spektrumok: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkolocid. Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) folyadékot juttasson a tenyérbe, majd dörzsölje el a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő folyadék adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk. Csak ép bőrfelületen alkalmazható.

Termékjellemzők

Összetevők:
biocid hatóanyag: etanol 72% (EC: 200-578-6), egyéb összetevők: víz, glicerin, illatanyag
Tárolás:

Száraz, jól szellőztethető helyen, 0°C és 35°C közötti hőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve tárold. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés:

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.