Winni's Naturel öko zsíroldószer 500 ml

Brand: Winni's
EAN: 8002295000828
930 Ft Unit price 1 860 Ft / L
Raktáron
101260130101
Univerzális zsíroldószer, amely eltávolít minden szennyeződést a mosható felületekről. Ideális sütők, szagelszívók, grillsütők, edények, barbecue-k és még textíliákon lévő pecsétek és zsírfoltok tisztításához is. A formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése. Minden benne lévő, felületaktív anyag biológiailag teljesen lebontható és növényi eredetű.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználás: Forgassa el a szórófejet az ON-ra. Permetezze a felületre körülbelül 20 cm-es távolságból és hagyja hatni néhány másodpercig, majd egy nedves szivaccsal tisztítsa le. A sütő tisztításánál hagyja hatni a terméket a meleg sütőben (50-60°C) 5-10 percig. A textíliák esetében permetezze a foltra, hagyja hatni néhány másodpercig majd végezze el a rendes mosást. Ne hagyja megszáradni a terméket a textíliákon. Ne alkalmazza polikarbonát, plexiüveg, fa, alumínium és porózus felületekre

Termékjellemzők

Összetevők:
Vegyi összetétel: 5% alatt: foszfonátok, nemionos felületaktív elemek, Egyéb alkotórészek: illatanyag
Vevőszolgálat:

Flyfit International Kft 1223 Budapest Húr u 9/A Tel: +36309717454

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Univerzális,
Hipoallergén,
Nikkel-, kobalt- és krómtesztelt termék,
Állatokon nem tesztelt termék,
Tartósítószert nem tartalmaz,
Teljesen újrahasznosítható csomagolás

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: ZSÍROLDÓSZER - Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó cím:

Flyfit International Kft 1223 Budapest Húr u 9/A