Winni's Naturel Doccia Trigger öko fürdőszoba-tisztító spray 500 ml

Brand: Winni's
EAN: 8002295000675
930 Ft Unit price 1 860 Ft / L
Raktáron
101250120101
Új termék a zuhanyzó tisztításához. Mindennapos használata megelőzi a szappan, a vízkő és a penész lerakódását, megakadályozva a foltok kialakulását. Zuhanyfülke oldalfalak, csempék, inox csapok tisztítására alkalmas. Hipoallergén: a formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák legetséges kialakulásának minimálisra csökkentése. Nikkel-, kobalt- és krómtesztelt termék. Állatokon nem tesztelt termék. A termékben található, felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók. A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át. Színezéket nem tartalmaz. Tartósítószert nem tartalmaz. Teljesen újrahasznosítható csomagolás.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználás: Az első használatnál a zuhany teljes lemosása javasolt az azonnali, kiváló hatás elérése érdekében. Forgassa el a szórófejvéget az ON-ra és permetezze a terméket körülbelül 15 cm-es távolságból, majd öblítse le. Zárja el az OFF állásba.

Termékjellemzők

Összetevők:
5% alatt: nemionos felületaktív elemek, etilakohol, Egyéb: illatanyag
Tárolás:

Lejárat: a gyártás időpontjától számított 4 év.

Vevőszolgálat:

Flyfit International Kft. 1223 Budapest Húr u. 9/A Tel.: +36309717454

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Hipoallergén,
Növényi összetevők,
A csempe, kád és a szaniterek tisztítására és vízkötlenítésére

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: S2 - Gyermekek kezébe nem kerülhet. S25 - Kerülni kell a szembejutást. S46 - Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni.

Forgalmazó cím:

Flyfit International Kft. 1223 Budapest Húr u. 9/A