Taft Mega erős & dús hatás hajrögzítőhab 200 ml

Brand: Taft
EAN: 9000100728249
1 390 Ft Unit price 6 950 Ft / L
Raktáron
102452010113

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.24 kg / 0.001 m3

Megújult Taft továbbfejlesztett vegán formulákkal. Alkoss hosszan tartó frizurákat még igénybevett hajadon is a Taft Ultra hajhabbal. Formulája nem ragad, nem hagy nyomot és nem nehezíti el a hajat, miközben könnyen kifésülhetővé teszi és óvja a kiszáradástól.

Elkészítés és felhasználás

Rázza fel alaposan és tartsa fejjel lefelé. Oszlassa el tenyerén a hajhabot, majd használja nedves hajon. Ne öblítse ki!

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua (water, eau), Hydroxypropyl starch, Butane, Propane, Sucrose, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Panthenol, Bambusa vulgaris leaf/stem extract, Lactic acid, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Propylene glycol, Cetrimonium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum (fragrance), Linalool, Benzyl alcohol, Geraniol, Benzyl salicylate, Citronellol, Methyl benzoate
Forgalmazó:

Henkel Magyarország

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft. H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6. schwarzkopf.hu@henkel.com www.taft.hu

Csomagolási típus:

Aeroszol

Biztonsági figyelmeztetés:

Veszély. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használja. Szembe ne kerüljön. Ne lélegezze be szándékosan.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft. H1113, Budapest Dávid Ferenc u. 6. schwarzkopf.hu@henkel.com www.taft.hu