Naturland natúr zöld tea 20 filter 30 g

Brand: Naturland
EAN: 5998794304945
570 Ft Unit price 19 000 Ft / kg
Raktáron
306310060101

1 karton = 10 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.03 kg / 0 m3

A tea Ázsiában honos örökzöld cserje. A belőle készült ital jellegzetes zamatú, kesernyésen édes ízű és rendkívül változatosan elkészíthető. Előnyös tulajdonságainak köszönhetően a legnépszerűbb frissítők közé tartozik az egész világon. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1000 mg C-vitamin tabletta 20 db vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2024. december 31. Adatkezelési tájékoztató elérhető a www.naturland.hu weboldalon. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Elkészítési javaslat: 1 filtert öntsön le 2,5 dl felforralt és kb. 80°C-osra lehűlt vízzel, lefedve hagyja állni 3-5 percig! Ízlés szerint ízesíthető.

Termékjellemzők

Összetevők:
Zöld tea levél (nem EU)
Tárolás:

Tárolás: legfeljebb 25°C-on, száraz, tiszta helyen. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Forgalmazó:

Natureland Egészségc

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, Naturland Park www.naturland.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Jellegzetes zamatú,
Kesernyésen édes,
Üdítő frissesség,
Borítékolt filterben,
Ellenőrzött minőség,
Üdeség és frissesség,
A gyógynövények szakértője,
A filterek rögzítéséhez nem használunk fémkapcsot!,
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogatott!

Biztonsági figyelmeztetés:

Gyermekek elől elzárva tartandó! Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park