Listerine Total Care Stay White szájvíz 500 ml

Brand: Listerine
EAN: 3574660578300
1 590 Ft Unit price 3 180 Ft / L
Raktáron
102730020203

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.560 kg / 0.001 m3

Napi kétszeri használat mellett a Listerine® Total Care Stay White szájvíz javítja a szájhigiéniát-illóolajokat, fluoridot és cinket tartalmazó formulával. Segít a fogak természetes fehérségének megőrzésében 6 előnyével: - Csökkenti a fogkő kialakulását - Segít a fogak természetes fehérségének megőrzésében - Felveszi a harcot a baktériumokkal ott is, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az íny és a nyelv felületén - Megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, amely az ínygyulladás egyik fő okozója - Segít a fogíny védelmében - Frissíti a leheletet akár 24 órán keresztül. A Listerine® hatása a szájhigiéniára klinikailag bizonyított. Ugyanakkor a szájüreg flórája egyensúlyban marad. A flakon 50%-ban tartalmaz újrahasznosított műanyagot.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Leginkább úgy fejti ki hatását, ha reggel és este használja fogmosás után. Öntsön 20 ml (kb. 4 teáskanálnyi) folyadékot egy pohárba, öblögessen fogai és ínye körül 30 másodpercig, majd köpje ki. Nyitáshoz: Nyomja össze a kupak alsó széleit, majd fordítsa el. Záráshoz: Fordítsa el a kupakot, míg be nem záródik.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Eucalyptol, Zinc Chloride, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, Sodium Saccharin, CI 42090, Nátrium-fluoridot tartalmaz (220 ppm F¯)
Forgalmazó:

Jntl Consumer Health

Vevőszolgálat:

Johnson & Johnson Kft., Magyarország, vevoinfo@its.jnj.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

12 éves kortól alkalmazható. Ne nyelje le a terméket. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Ne használja, amennyiben allergiás az összetevők bármelyikére. Amennyiben a szájban irritációt tapasztal hagyja abba a termék használatát és forduljon fogorvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Alkoholt tartalmaz.

Forgalmazó cím:

Johnson & Johnson Kft. 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. E-mail: vevoinfo@its.jnj.com