K2r Színfogó + Oxi Folteltávolító mosótasak 10 db

Brand: K2r
EAN: 9000101351613
1 290 Ft Unit price 129 Ft / tasak
Raktáron
101571020304

1 karton = 12 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.3 kg / 0.001 m3

Színfogó® + Folteltávolító 2az1-ben Tapasztalja meg a 2az1-ben multifunkciós mosótasakok kettős hatását! 1) Megelőzi a mosási baleseteket- a tasak felszíne magához vonzza a mosás során kioldódó színeket, így lehetővé teszi a vegyes mosásokat. A bizonyíték a tasakon található! 2) Eltávolítja a foltokat - a tasakban található por hatásosan távolítja el a legmakacsabb foltokat már alacsony hőmérsékleten is. - A tasak: 100% természetes eredetű rostokat tartalmaz. - A csomagolás: Újrahasznosított papírból készül. Kérjük gyűjtse szelektíven! - A tasak: FSC® minősített. - A vegyes mosásoknak köszönhetően pénzt, időt, vizet és energiát takaríthat meg. Használata: 1. Helyezze a tasakot a mosógép dobjának hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat! 2. Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert és indítsa el a szokásos mosóprogramot! 3. A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a tasakot és a ruhákat. Minden hőfokon és rövid programon hatékony. Alkalmas kézi mosásnál vagy erősen szennyezett ruhák előáztatásához is.

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató 1. lépés: Helyezze a mosótasakot a mosógép forgódob hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat! 2. lépés: Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert és indítsa el a szokásos mosóprogramot! 3. lépés: A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a mosótasakot és a ruhákat!

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% oxigénalapú fehérítőszer, Illatanyagok, Enzimek
Tárolás:

Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 2 évig.

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Megelőzi a mosási baleseteket és eltünteti a foltokat,
Már 30°C-on eltávolítja a foltokat

Biztonsági figyelmeztetés:

Mosótasak; mosási adalékanyag. Figyelem. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Súlyos szemirritációt okoz. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Figyelmeztetés: Ne terhelje túl a mosógépet. A használni kívánt Színfogó® tasakok számát a mosandó ruhanemű mennyiségéhez és a szennyeződés és a színeresztés mértékéhez igazítsa. Színüket nagy mértékben eresztő ruhák esetén használjon még Színfogó® kendőt is pluszban. Egy mosótasakot csak egyszer használjon. Ne használja szárítógépben. Amennyiben mosó-szárítóprogramot választ, a szárítás elindítása előtt vegye ki a mosótasakot. Ha mosó-szárítógépben használja, távolítsa el a tasakot a szárítást megelőzően. Az új színes ruhákat legalább az első 6 alkalommal mossa külön. A sötét ruhákat mossa külön. Ne vágja vagy lyukassza át a mosótasakot. Ne használja bőr, gyapjú vagy selyem ruhaneműk mosásához. Gyermekektől távol tartandó.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.:+36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu