Vegabond magyaros gabona fasírtpor 200 g
Elkészítés és felhasználás
Elkészítési javaslat: A Vegabond fasírtporok gyorsan és mindenki számára könnyen elkészíthetők. 200 g keveréket kb. 220 ml vízzel összekeverünk, majd 6-8 percig állni hagyjuk, hogy a gabonák kicsit megduzzadjanak. Ezt követően nedvesített kézzel kis golyóTermékjellemzők
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1405 kJ / 332 kcal |
Zsír | 1,9 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 62,0 g |
- amelyből cukrok | 9,8 g |
Rost | 8,0 g |
Fehérje | 12,7 g |
Só | 3,0 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Biopont Kft. 1116 Budapest Építész u. 24. II. emelet www.biopont.hu
Doboz
Vegetáriánus étel,
4 személyre
Biopont Kft. 2451 Ercsi Biopont utca 1.
Szezámmagot és mustárt felhasználó üzemben csomagolva!