Vanish Oxi Action folteltávolító gél 2 l

Brand: Vanish
EAN: 5997321747828
2 690 Ft Unit price 1 345 Ft / L
Raktáron
101560040202

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

2.4 kg / 0.006 m3

Kíméletes a ruhájával, kíméletlen a foltokkal* *mindennapi textíliák, mint például a pamut.

Elkészítés és felhasználás

Előkezelés Öntse a Vanish-t közvetlenül a foltra, hogy teljesen befedje. Dörzsölje a foltot kézzel, oda-vissza mozdulatokkal. Hagyja a készítményt a folton legfeljebb 10 percig. Töltse be a Vanish-t a mosószerrel együtt a mosási utasításoknak megfelelően. Áztatás Adjon hozzá 100 ml-t 4 liter, legfeljebb 40°C-os vízhez. Maximum 1 óra színes textíliáknál és maximum 6 óra fehér textíliáknál. Áztatás után mossa ki a megszokott módon, vagy öblítse ki alaposan. A legjobb eredmény eléréséhez öblítés előtt dörzsölje be a foltba. Mosás Öntsön 100 ml Vanish-t a mosószerrel együtt a mosógép adagoló fiókjába. Adagolja a mosószert a megszokott módon. Használati javaslat: Minden esetben tartsa be a ruhadarab vagy textília címkéjén levő mosási utasításokat. A színtartást ellenőrizze az anyag egy rejtett részén. Öblítse ki és hagyja megszáradni. Ha előkezeléshez használja a Vanish-t használjon langyos vizet. A legjobb eredmények eléréséhez előfordulhat, hogy a folyamat egyes részeit meg kell ismételni. Ne használja vegytisztítást igényló ruhaneműkön. Ne használja bőrből készült ruhákon vagy tárgyakon. Ne használja a terméket a ruhák fém részein (pl. gombokon, cipzárakon). Az előkezelt vagy beáztatott ruhákat mosás vagy alapos öblítés előtt ne tegye ki közvetlen hőnek vagy napfénynek. Ne hagyja a terméket a ruhán megszáradni (legfeljebb 10 percig). Ne tegye ki a terméket közvetlen napfénynek.

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% oxigén alapú fehérítőszerek, nemionos felületaktív anyagok, <5% anionos felületaktív anyagok, illatszerek, www.rbeuroinfo.com
Tárolás:

Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig.

Vevőszolgálat:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Jellemzők:

Már 30°C fokon is eltávolítja a foltokat,
Minimalizálja a kellemetlen szagokat,
Élénkíti a színeket

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. VANISH OXI ACTION GÉL. Veszélyes összetevők: Hidrogén peroxidot, alkoholt, etoxilált C12-18-at, etoxilált C12-16-ot, benzénszulfonsavat, C10-13 alkil származékokat és nátrium sókat tartalmaz. Súlyos szemkárosodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. Használat után a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Bőrrel érintkezve kifehérítheti a bőrt. Ne aggódjon, mert a fehérítő hatás átmeneti és visszafordítható. Kifröccsenés esetén bő vízzel azonnal le kell öblíteni. Bőrérzékenység esetén gumikesztyű használata javasolt. Ne keverje össze más termékekkel. Viselés közben ne kerüljön ruhára.

Forgalmazó cím:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610