Tiret Professional lefolyótisztító gél 1 l

Brand: Tiret Professional
EAN: 5997321741062
1 090 Ft Unit price 1 090 Ft / L
Raktáron
101230010101
Lefolyótisztító gél. Hatékony összetételének köszönhetően megszünteti még a makacs dugulásokat is. Gél állagának köszönhetően áthatol a felgyülemlett vízen, elpusztítja a baktériumokat és szagtalanít.

Elkészítés és felhasználás

Mindenfajta műanyag és fém lefolyócsőhöz biztonságosan használható. Szerves eredetű dugulások elhárítására használja. 1. Öntsön lassan - makacs dugulás esetén 1/2 flakonnyi, kevésbé makacs dugulás esetén 1/4 flakonnyi - Tiretet a lefolyónyílásba vagy a felgyűlt vízbe. 2. Hagyja 15 percig hatni. Erőteljesebb (pl. konyhai) dugulások esetén, hagyja hatni 30 percig. 3. Alaposan öblítse át forró vízzel. 4. A folyamatos tisztántartás érdekében ajánlatos hetente egyszer 1/4 flakonnyi Tirettel átmosni a lefolyókat.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyag
Vevőszolgálat:

Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft. 1036 Budapest Lajos u. 48-66. Tel.: (+36) 1 250-8399 Fax.: (+36) 1 250-8398 info@reckittbenckiser.com

Csomagolási típus:

Zárható csomagolás

Jellemzők:

Elpusztítja a baktériumokat,
Erő a lefolyótisztításban!

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: Égési sérülést okoz. Nátrium-hipokloritot és nátrium-hidroxidot tartalmaz. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Ha szembe kerül bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Ha az anyag bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni. Az anyagot és az edényzetét megfelelő módon ártalmatlanítani kell. Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges a címkét meg kell mutatni. Lenyelés esetén a szájat vízzel öblítjük ki (csak abban az esetben ha a sérült nem eszméletlen). Ne keverje más tisztítószerekkel, mert ez veszélyes gázok (klór) képződésével járhat együtt. Csak teljesen üres csomagolóanyag kerülhet újrafelhasználásra. C Maró.