Herbow Hercegnő rózsa mosóparfüm 40 mosás 200 ml

950 Ft Unit price 4 750 Ft / l
Raktáron
Herbow
EAN: 5999887147326
Még kicsi voltam amikor a bőrömön egyszer csak kiütések lettek, nagyon fájt és viszketett. Sok mindent kipróbáltunk, végül a doktor nénim tanácsára Anya mosódióval kezdte el mosni a ruháimat. Lassan elmúlt a rossz érzés, és újra jól éreztem magam! Köszönöm Nektek Anya és Apa, amiért a Herbow Mosódiós termékcsaládot kifejlesztettétek, általa egyre több egészséges, boldog gyermek és család lehet a világon. Nagyon Szeretlek Titeket Emma A Herbow mosóparfümök olyan növényi eredetű összetevőket tartalmazó szuperkoncentrátumok, melyek hiánypótlóak az egészség- és környezettudatos fogyasztók számára. Termékeink már nagyon kis mennyiségben kifejtik szövetlágyító és ápoló hatásukat. Természetazonos illóolajat és növényi alapú oldódást segítő anyagot tartalmaznak, ezáltal kellemes, hosszantartó illatot kölcsönöznek a ruháknak. Ideális kiegészítője a Herbow mosódió alapú mosószereinek.
SKU#: 101650040102

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% kationos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, Tartalmaz: természetazonos illatszerek (geraniol, citronellol, linalool), növényi eredetű emulgeálószer, növényi kondicionáló, tartósítószerek: methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.
Tárolás:

Minőségét megőrzi: 5°C és 35°C közötti hőmérsékleten tárolva a flakonon jelzett időpontig. Fagytól védendő!

Vevőszolgálat:

Herbow International Zrt. HU-4400 Nyíregyháza Derkovits u. 106/C. Tel.: +36 30/202 7590 info@herbow.hu www.herbow.hu

Csomagolási típus:

Adagoló

Jellemzők:

Vegán

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BŐRRE KERÜL, lemosás bő vízzel. Bőrirritáció, vagy kiütések megjelenése esetén orvosi ellátást kell kérni. Geraniol-t, phenylethylalcholot-t, citronellol-t; 5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one [EC no. 247-500-7] és 2-methyl-2H-isothiazol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.