Naturland Életmód fitt-forma teakeverék 20 filter 40 g

Brand: Naturland
EAN: 5998794304907
720 Ft Unit price 18 000 Ft / kg
Raktáron
306310060132

1 karton = 10 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.04 kg / 0 m3

A gyógynövények hatóanyagai serkentik a szervezet kiválasztó funkcióját, támogatják az emésztőrendszer egészségét, elősegíthetik a testtömeg csökkentését. A teakeverék fogyasztása jótékony hatással lehet a fogyókúrázók szervezetére, "tisztító kúrák" ideális kiegészítője. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2022. december 31. Adatkezelési tájékoztató elérhető a www.naturland.hu weboldalon. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Használati javaslat: Egy csészébe tegyen 1 filtert, öntsön rá 2,0-2,5 dl forrásig melegített vizet, és hagyja állni 3-5 percig! Ízlés szerint ízesíthető. Naponta 3 x 1-1 filterből készített tea étkezés utáni fogyasztása javasolt.

Termékjellemzők

Összetevők:
Csalánlevél, Fekete bodza virág, Kamillavirágzat, Köménytermés, Keserű édesköménytermés, Kasszia fahéjfa kéreg
Tárolás:

Tárolás: legfeljebb 25°C-on, száraz, tiszta helyen.

Forgalmazó:

Natureland Egészségc

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, Naturland Park www.naturland.hu Keressen minket a Facebookon! Figyelje újdonságainkat, nyereményjátékainkat! www.facebook.com/NaturlandMagyarorszag

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Egészség és karcsúság,
Ellenőrzött minőség,
100% természetes,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
A filterek rögzítéséhez nem használunk fémkapcsot!,
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogatott!

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyeljen oda a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életvitelre!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park