BioStop ruhamoly csapda 2 db

1 090 Ft Unit price 545 Ft / darab
Raktáron
BioStop
EAN: 5997378710110
Felhasználhatóság: Zárt térben (szekrényben, helyiségben) ruhamoly jelenlétének jelzésére, összefogására és elpusztítására alkalmas. Előnyei: Az irtószermentes csapdában ember által nem érzékelhető szaganyagot, szex feromont tartalmazó diszpenzer van elhelyezve, amely a hím molylepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzza. A molylepkék a csapda ragasztós felületére ragadnak és elpusztulnak. Ezáltal a kártevők száma csökkenthető és a lakáson belül történő továbbszaporodás megakadályozható. Több csapda egyidejű használatával a fertőzés helye a lakásban jól behatárolható. A gyapjúruhákban, textíliákban, szőrméken keletkezett kárt a ruhamoly lárvák (hernyók) okozzák. A bábból kikelt ruhamoly lepke 2-4 hétig él. Ezért, ha a BioStop® ruhamoly csapda huzamosabb ideig, folyamatosan ruhamoly lepkéket fog be, úgy a fertőzöttség jelentősebb. Ilyenkor feltétlenül használjon egyidejűleg Protect® ruhamolyirtó kazettát is. A BioStop® ruhamoly csapda elsősorban a fertőzöttség jelzésére, kisebb fertőzöttségek megszüntetésére és a kezelések utáni ellenőrzésre szolgál. A terméket ajánlatos egész évben használni, mivel az új fertőzést azonnal jelzi. A termék szagtalan, ezért a ruhákba semmilyen kellemetlen szag nem ivódik bele.
SKU#: 101722010102
Tárolás:

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel.

Vevőszolgálat:

Bábolna Bio Kft. 1107 Budapest, X. Szállás u. 6. Tel.: 06-1 43-20-400 Fax: 06-1 43-20-401 E-mail: info@babolna-bio.com Internet: www.babolna-bio.com, www.megfoglak.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Biztos hatás,
Szexferomont tartalmaz,
Magyar Termék Nagydíj 2010

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: Ha a ragasztó véletlenül ruhára kerülne, sebbenzinnel vagy acetonnnal óvatosan eltávolítható. A tisztítás megkezdése előtt a ruha egy nem látható részén végezzen próbakezelést. A készítmény használata után kezet kell mosni. Gyermekek a készítményt nem használhatják. A megtelt csapda a háztartási szemétbe kidobható.

Forgalmazó cím:

Bábolna Bio Kft. 1107 Budapest, X. Szállás u. 6.