Syoss Volume Lift extra erős dúsító hajhab 250 ml

Brand: Syoss
EAN: 9000100590891
1 490 Ft Unit price 5 960 Ft / L
Raktáron
102452020107

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.3 kg / 0.001 m3

Syoss professzionális teljesítmény. A szalon-ihlette Syoss fodrászok által kifejlesztett és tesztelt Emelő Technológiával & Kollagénnel erősítő filmréteget képez a hajszálakon, hosszantartó tartást kölcsönöz a hajnak tökéletes egyensúlyt teremtve a tartás és a rugalmasság között - a hosszantartó szalonszépségű hajért otthon is. Hosszantartó könnyed hajformázás, lelapulás elleni hatás & erő a hajtövektől kezdve Légies dússág & könnyed kifésülhetőség.

Elkészítés és felhasználás

Jó tanács a Syoss stylistjától: Jól rázza fel, majd tartsa a szórófejet lefelé. Nyomjon hajhabot a tenyerébe, majd oszlassa el nedves haján. Ne öblítse ki.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Alcohol denat., Butane, Propane, VP/VA copolymer, Polyquaternium-11, Sodium benzoate, Cetrimonium chloride, Lactic acid, Isobutane, Parfum, Hydrolyzed collagen, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Citric acid, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Pantolactone
Vevőszolgálat:

schwarzkopf.hu@hu.henkel.com www.syoss.hu

Csomagolási típus:

Aeroszol

Biztonsági figyelmeztetés:

Veszély. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön. RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL.