Webshop akció 12

Sensodyne Complete Protection fogkrém 75 ml

Brand: Sensodyne
EAN: 5054563119735
1 890 Ft Unit price 25 200 Ft / L
Raktáron
102720110138

1 karton = 12 darab

1 karton kosárba helyezése

0.117 kg / 0.001 m3

Miért a Sensodyne® Complete Protection a megfelelő számomra? Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogzománc alatt található dentin, a fogzománc elkopása vagy fogínysorvadás miatt szabaddá válik. Mikor a dentint meleg, hideg, édes, savanyú hatások, vagy akár a fogkefe nyomása éri, ez az inger eljuthat az idegig, amely rövid éles fájdalommal reagál. Miért használjon Sensodyne® Complete Protection fogkrémet? Napi kétszeri fogmosás mellett, speciálisan kifejlesztett Novamin® formulája segíti az érzékeny fogak ápolását.

Elkészítés és felhasználás

Utasítások: Mindig a használati útmutató szerint használja a terméket. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. Használat után helyezze vissza a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba.

Termékjellemzők

Összetevők:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN®), Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Eugenol, Limonene, Nátrium-monofluorofoszfátot tartalmaz 1,08% w/w (1450 ppm fluorid).
Forgalmazó:

GlaxoSmithKline Kft

Vevőszolgálat:

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Frissíti a leheletet,
Erősíti és megszilárdítja a zománcot,
Fenntartja a fogak természetes fehérségét,
Fenntartja az egészséges fogínyt,
Tiszta érzés,
Novamin® helyreállítja a sérülékeny területek feletti védőréteget a fájdalommal szemben,
Véd a lepedéktől,
Fogorvosok a Sensodyne® márkát ajánlják

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetések: Gyermekektől elzárva tárolandó. 12 éves, vagy annál fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve ha fogorvosuk, vagy egyéb egészségügyi szakember ajánlja. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vagy súlyosbodnak, forduljon fogorvosához. Ha irritációt észlel, hagyja abba a fogkrém használatát. Ne használja fel, ha a tubus nyílásán lévő fólia sérült. Távolítsa el a fóliát használat előtt.

Forgalmazó cím:

GlaxoSmithKline Kft. 1538 Budapest Pf. 586