Sanytol fertőtlenítő univerzális tisztítószer eukaliptusz illattal 500 ml

Brand: Sanytol
EAN: 3045200700005
890 Ft Unit price 1 780 Ft / L
Raktáron
101290210101
Hatékonyan fertőtleníti a felületeket, elpusztítva a mikrobákat. Hármas hatás a baktériumok, gombák, vírusok ellen. Hatékony az alábbiak ellen: Herpes Symplex vírus, Influenza A vírus H1N1, Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli, Candida Albicans, Aspergillus Niger, Enterococcus Hirae... Mit fertőtlenít? Konyha, WC ülőke, szaniterek, csempék, lemosható felületek, háztartási gépek, matracok, szőnyegek, padlószőnyegek, bútorok, telefonok, számítógépek, gyermek holmik, szemetesvödrök, stb.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Állítsa a szórófejet ON pozícióba. Szórja be a kezelendő felületet úgy, hogy nedves legyen. Törölje át egy tiszta, száraz ruha segítségével. Rendszeresen ismételje meg a fenti eljárást.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos és kationos felületaktív anyagok, Egyéb: parfüm, Biocid hatóanyag: didecildimetilammónium-klorid: 5 mg/kg
Vevőszolgálat:

Marca-Ceys Magyarország Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2. Tel.: 06-23/511-430 Fax: 06-23/511-431

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

A tiszta érintés,
Klórmentes,
99,9%-ban elpusztítja: baktériumok, gombák, vírusok,
Bőrgyógyászatilag tesztelt,
Nem hagy foltokat,
Tiszta és kellemes illat

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetés: S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet! S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S 46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/ csomagoló burkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni! Textíliák és kényes felületek fertőtlenítése esetén használat előtt próbát kell végezni egy nem látható részen! Más tisztítószerekkel nem keverhető! Ne használja élelmiszerrel érintkező felületeken!

Forgalmazó cím:

Marca-Ceys Magyarország Kft. 2040 Budaörs Gyár utca 2.