Pampers Premium Care Pelenka, 5 Méret, 44 db, 11kg-16kg

Brand: Pampers
EAN: 4015400278870
6 290 Ft Unit price 143 Ft / darab
Raktáron
207000091007

1 karton = 2 csomag

1 karton kosárba helyezése

1.469 kg / 0.005 m3

A Pampers legkiválóbb kényelme és védelme az érzékeny bababőrnek. A hosszan tartó érintkezés a vizelettel és a híg széklettel kedvezőtlen hatással lehet az érzékeny bababőrre, ami kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat a kisbabák számára.A Pampers Premium Care pelenkákat kifejezetten úgy terveztük, hogy a Pampers legpuhább és leggondoskodóbb védelmét kínálják:1) Az egyedülálló DERMACOMFORT réteg nedvszívó pórusainak köszönhetően azonnal elvezeti a nedvességet és a híg székletet a bőrtől, és a pelenka belsejébe zárja azt. Így szárazon tartja és óvja a kisbabák finom bőrét.2) Gondosan válogatott, pehelypuhaságú anyagok biztosítják a Pampers leggyengédebb érintését a kisbabák bőrén.3) Különleges hármas védelmi rendszere gyorsan felszívja a nedvességet, és segít megelőzni a szivárgást a derék és combhajlat területein.A Skin Health Alliance által ajánlott Pampers Premium Care pelenka 100%-ig biztonságos a bababőr számára: bőrgyógyászatilag tesztelt, és nem tartalmazza az EU 26-os listáján szereplő allergén illatanyag egyikét sem.

Termékjellemzők

Összetevők:
Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract
Vevőszolgálat:

P&G Hungary Kkt 1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary (06-1) 4511256 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Zacskó

Jellemzők:

Egyedülálló DERMACOMFORT réteg gondoskodik a Pampers legpuhább kényelméről, mely elvezeti a bőrtől a nedvességet és a híg székletet,
Válogatott, pehelypuhaságú anyagokból készül, hogy a Pampers leggyengédebb érintését nyújtsa a bababőr számára,
A puha és rugalmas oldalszárnyak gyengéden igazodnak a kisbaba pocakjához a testre szabott kényelem érdekében,
Különleges hármas védelmi rendszere akár 12 órán át körös-körül véd a szivárgás ellen,
A nedvességjelző csík jelzi, ha eljött a pelenkacsere ideje,
Különféle aranyos mintákkal minden egyes csomagban,
Bőrgyógyászatilag tesztelt és nem tartalmazza az EU által listázott 26 allergén illatanyag egyikét sem

Biztonsági figyelmeztetés:

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsa csecsemőktől és gyermekektől távol.