Pampers Splashers 3-4-as Méretű, 12 Eldobható Úszópelenka

Brand: Pampers
EAN: 8001090698346
Lista ár 1 890 Ft Akciós ár 890 Ft Unit price 74 Ft / darab
Raktáron
207000090301
Kisbabád nyugodtan pancsolhat a vízben a Pampers Splashers eldobható úszópelenkában. Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers úszópelenka nem duzzad meg a vízben: kényelmesen illeszkedik vizesen és szárazon egyaránt. A vízben nyújtott biztonságos védelem érdekében a Splashers úszópelenka dupla szivárgásgátló védőgátjai rásimulnak a baba lábára, és segítenek bent tartani annak tartalmát. Így a pelenka tökéletes a kerti medencében, strandon, pancsolóban, stb. történő használatra. Kizárólag a Pampers Splashers pelenkák rendelkeznek 360°-os, rugalmas derékgumírozással, így a fürdőnadrághoz vagy fürdőbugyihoz hasonlóan illeszkednek a baba vonalaihoz, és vizesen is könnyen levehetők vagy feladhatók. A gyors és higiénikus tisztába tevés érdekében a Splashers úszópelenka könnyen feltéphető oldalakkal rendelkezik, a bájos, strandolást idéző mintázatnak köszönhetően pedig a valódi fürdőruhákra hasonlít. Pampers Splashers úszópelenkában még vidámabb a strandolással töltött nap.

Elkészítés és felhasználás

Többet szeretnél tudni a Pampers pelenkákhoz használt alapanyagokról? Látogass el a Pampers.com honlapjára.

Termékjellemzők

Összetevők:
Not Available
Vevőszolgálat:

P&G Hungary Kkt 1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary (06-1) 4511256 Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!

Csomagolási típus:

Zacskó - Műanyag

Jellemzők:

Pampers Splashers eldobható úszópelenka: a vízben, strandon és pancsolókban való játékhoz,
Az átlagos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers úszópelenka nem duzzad meg a vízben: vizesen és szárazon is kényelmes viselet,
Dupla szivárgásgátló védőgátak, melyek rásimulnak a baba lábára és segítenek bent tartani a pelenka tartalmát,
360°-os, rugalmas derékgumírozása a fürdőnadrághoz vagy fürdőbugyihoz hasonlóan körös-körül kényelmesen illeszkedik,
Egyszerűen feltéphető oldalak a gyors és egyszerű pelenkacseréhez,
A strandolást idéző mintázatnak köszönhetően a valódi fürdőruhákra hasonlít

Biztonsági figyelmeztetés:

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsa csecsemőktől és gyermekektől távol.