Naturland Vitalstar vas étrend-kiegészítő tabletta 60 db 51,36 g

Brand: Naturland
EAN: 5999561010250
990 Ft Unit price 16 Ft / darab
Raktáron
314300010602

1 karton = 6 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.0514 kg / 0.001 m3

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez, az immunrendszer normál működéséhez. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2022. december 31. Adatkezelési tájékoztató elérhető a www.naturland.hu weboldalon. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Adagolás: Naponta 1 tabletta, étkezés közben kevés folyadékkal lenyelve.

Termékjellemzők

Összetevők:
Összetevők (1 tablettára):, Tömegnövelő szer (szorbit 460 mg), Szőlőcukor (260 mg), Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), Vas(II)-fumarát, Csomósodást gátló (magnézium-sztearát)
Hatóanyag a napi adagban (1 tabletta):
Vas: 14 mg (NRV 100%-a)
NRV = felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.
Tárolás:

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25°C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva.

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt., 3060 Pásztó, Naturland Park www.naturland.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához,
2 havi adag,
Napi 1,
Vitaminok nekem és családomnak!,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
Neked készült!,
Ne elégedjen meg kevesebbel!,
9x Magyar Brands '11 '12 '13 '14 '15 '16 '17 '18 '19,
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogatott!

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem javasolt! Cukorbetegek a tabletta szénhidrát-tartalmát vegyék figyelembe! Szorbittartalma miatt gyümölcscukor túlérzékenységben, valamint gyümölcscukor-bontó enzim hiányában alkalmazása nem ajánlott! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park