Naturland Vitalstar lándzsás útifű folyékony étrend-kiegészítő készítmény 150 ml

Brand: Naturland
EAN: 5999561010328
980 Ft Unit price 6 533 Ft / L
Raktáron
314300010201
A lándzsás útifű kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat, valamint támogatja az immunrendszer normál működését. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2018. december 31. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Adagolás: Felnőtteknek: napi 3 x 15 ml. Gyermekeknek (3 éves kor fölött): napi 3 x 5 ml. Mellékelt adagolópohárral kimérhető.

Termékjellemzők

Összetevők:
(100 g-ra):, Víz, Szacharóz, Lándzsás útifű levél alkoholos kivonata (5 g), Színezék (egyszerű karamell), Tartósítószer (szorbinsav)
Hatóanyag a napi adagban: Felnőtteknek (3 x 15 ml)
Lándzsás útifű levél alkoholos kivonata 2,7 g
Tárolás:

Felbontás után 3 hónapig fogyasztható a lent jelölt tárolási körülmények között tartva. Tárolás: legfeljebb 25°C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva.

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park www.naturland.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Tradicionális gyógynövény készítmény,
3x naponta,
3 éves kortól,
Nyugtatja a torkot,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
Magyar Brands 6x '11 '12 '13 '14 '15 '16

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés: Cukorbetegeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott! A termék fogyasztása 3 éves kor alatt, várandósság és szoptatás idején nem javasolt. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park