Naturland Vitalstar C-vitamin narancs ízű étrend-kiegészítő rágótabletta gyermekeknek 100 db 89 g

Brand: Naturland
EAN: 5999561010267
980 Ft Unit price 10 Ft / darab
Raktáron
314300010701
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2018. december 31. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Adagolás: Naponta 1 rágótabletta.

Termékjellemzők

Összetevők:
Összetevők (1 rágótablettára):, Tömegnövelő szer [szorbit (460 mg)], Szőlőcukor (260 mg), Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), Aszkorbinsav, Természetes narancsaroma (2,47%), Színezék (béta-karotin), Csomósodást gátló (magnézium-sztearát)
Hatóanyag a napi adagban (1 rágótabletta):
C-vitamin (aszkorbinsav): 50 mg (NRV 62,5%-a)
NRV = felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.
Tárolás:

Tárolás: legfeljebb 25°C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva.

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park www.naturland.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

50 mg napi 1,
Vitaminok nekem és családomnak!,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
6x Magyar Brands '11 '12 '13 '14 '15 '16

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása 3 éves kor alatt nem ajánlott! Cukorbetegek a rágótabletta szénhidráttartalmát vegyék figyelembe! Szorbittartalma miatt gyümölcscukor-túlérzékenységben. valamint gyümölcscukor-bontó enzim hiányában alkalmazása nem javallt! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park