Naturland Vitalstar kalcium 300 mg étrend-kiegészítő tabletta 30 db 28,2 g

Brand: Naturland
EAN: 5998794308035
790 Ft Unit price 26 Ft / darab
Raktáron
314300010505

1 karton = 6 csomag

+1 karton kosárba helyezése

0.0282 kg / 0.001 m3

A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Az ajándék is természetes... Gyűjtsön össze a pontokkal ellátott Naturland®-termékek csomagolásán elhelyezett pontokból összesen 10 pontot, és válasszon egyet az ajándékaink közül: 1 db 500 mg C-vitamin tabletta 20x vagy 1 db Árnika krém vagy 1 db Körömvirág krém Classic vagy 1 db Svédkeserű krém Nincs más dolga, mint a termékek dobozairól a színes keret mentén kivágni a pontokat (a termék nevével együtt), lezárt borítékban beküldeni a következő címre: Naturland Magyarország Kft. 1656 Rákoskeresztúr 1. Pf. 73. Ne felejtse el a borítékon feltüntetni a választott ajándék megnevezését, az Ön nevét, címét! Nálunk az ajándék is természetes: a pontok kézhezvételét követően 30 napon belül postázzuk az Ön által kiválasztott terméket! Természetesen 20 pont esetén 2 db, míg 30 pont esetén már 3 db ajándékot választhat... Beküldési határidő: 2022. december 31. Adatkezelési tájékoztató elérhető a www.naturland.hu weboldalon. A termékszortiment változása miatt a Naturland Magyarország Kft. a választott ajándékot azonos értékű és minőségű termékre cserélheti. Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező személy, kivéve a Naturland Magyarország Kft. vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek hozzátartozói. Jogi út kizárva!

Elkészítés és felhasználás

Adagolás: Naponta 2 tabletta folyadékkal lenyelve.

Termékjellemzők

Összetevők:
Összetevők (1 tablettára):, Kalcium-karbonát, Karboximetilkeményítő-nátrium (A-típus), Burgonyakeményítő, Étkezési zselatin, Csomósodást gátló (magnézium-sztearát, talkum), Kukoricakeményítő
A napi adagban (2 tabletta):
Kalcium 600 mg (NRV 75%-a)
NRV = felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.
Tárolás:

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett hónap végéig (hónap, év). Tárolás: legfeljebb 25°C-on, fénytől védett, száraz helyen, gyermekek elől elzárva.

Vevőszolgálat:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, Naturland Park www.naturland.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

A normál csontozat fenntartásához,
Vitaminok nekem és családomnak!,
Minőség,
Megbízhatóság,
Egészség,
A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogatott!

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A termék fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott! A készítmény szedése veseelégtelenségben, mellékpajzsmirigy túlműködésben szenvedőknek, valamint vesekő-betegség esetén nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Forgalmazó cím:

Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó Naturland Park