Újdonság

Lovela Baby mosókapszula fehér és színes ruhákhoz, babaruhákhoz és pelenkákhoz 23 mosás 499,1 g

Brand: Lovela
EAN: 5900627093636
3 490 Ft Unit price 152 Ft / darab
Raktáron
101532120101

1 karton = 6 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.65 kg / 0.003 m3

A Lovela mosókapszula speciálisan kifejlesztett gélkapszula fehér és színes ruhákhoz, koncentrált hatással. Ezek a kapszulák alaposan tisztítják és fehérítik a fehér ruhákat, emellett megőrzik a színeket, miközben nagyon gyengédek a babák bőréhez. A termék 23 mosásra elegendő.

Elkészítés és felhasználás

Ajánlott adagolás (minden vízkeménységi szintre, 4,5 kg ruhához): Mosás előtt helyezzen 1 kapszulát a mosógép dobjába. Csak száraz kézzel használja. Használat után alaposan mosson kezet. 1 kapszula 1 mosás*** ***Makacs foltok esetén használjon 2 kapszulát.

Termékjellemzők

Összetevők:
15%-30%: nemionos felületaktív anyagok, Anionos felületaktív anyagok, 5%-15%: szappan, 5%: foszfonátok, Benzisothiazolinone, Enzimek, Parfümök, www.rbeuroinfo.com
Forgalmazó:

RB Hygiene Home Hu

Csomagolási típus:

Csomag

Biztonsági figyelmeztetés:

Lovela Baby mosókapszula fehér és színes ruhákhoz, babaruhákhoz és pelenkákhoz. FIGYELEM. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően. Az eredeti edényben tárolandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. TILOS hánytatni. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét, vagy vágja ki. Ha egy gyermek a szájába veszi a kapszulát, azonnal vegye azt ki és ne hánytassa a gyermeket.