Velünk több marad

Listerine Cool Mint szájvíz 500 ml

Brand: Listerine
EAN: 5010123703585
1 290 Ft Unit price 2 580 Ft / L
Raktáron
102730020202

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.560 kg / 0.001 m3

Napi kétszeri használat mellett a Listerine® Cool Mint szájvíz javítja a szájhigiéniát - illóolajokkal és intenzív menta ízzel: - Hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumokkal ott is, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az íny és a nyelv felületén - Megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, amely az ínygyulladás egyik fő okozója - Frissíti a leheletet. A Listerine® hatása a szájhigiéniára klinikailag bizonyított. Ugyanakkor a szájüreg flórája egyensúlyban marad.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Leginkább úgy fejti ki hatását, ha reggel és este használja fogmosás után. Öntsön 20 ml (kb. 4 teáskanálnyi) folyadékot egy pohárba, öblögessen fogai és ínye körül 30 másodpercig, majd köpje ki. Nyitáshoz: nyomja össze a kupak alsó széleit, majd fordítsa el. Záráshoz: fordítsa el a kupakot, míg be nem záródik.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic acid, Sodium saccharin, Eucalyptol, Methyl salicylate, Thymol, Sodium benzoate, Menthol, Aroma, CI 42053, Alkoholt tartalmaz
Forgalmazó:

Jntl Consumer Health

Vevőszolgálat:

Johnson & Johnson Kft., Magyarország, vevoinfo@its.jnj.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

12 éves kortól alkalmazható. Ne nyelje le a terméket. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Ne használja, amennyiben allergiás az összetevők bármelyikére. Amennyiben a szájban irritációt tapasztal hagyja abba a termék használatát és forduljon fogorvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Johnson & Johnson Kft. 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. E-mail: vevoinfo@its.jnj.com