Listerine Cool Mint Mild Taste szájvíz 500 ml

Brand: Listerine
EAN: 3574661021775
1 190 Ft Unit price 2 380 Ft / L
Raktáron
102730020207

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.565 kg / 0.001 m3

Napi kétszeri használat mellett a Listerine® Cool Mint Mild Taste szájvíz javítja a szájhigiéniát - illóolajokkal, alkohol nélkül: - Enyhe íz - erős hatás - Hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumokkal ott is, ahová a fogkefe nem ér el: a fogak között, az íny és a nyelv felületén - Megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, amely az ínygyulladás egyik fő okozója - Frissíti a leheletet. A Listerine® hatása a szájhigiéniára klinikailag bizonyított. Ugyanakkor a szájüreg flórája egyensúlyban marad.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Leginkább úgy fejti ki hatását, ha reggel és este használja fogmosás után. Öntsön 20 ml (kb. 4 teáskanálnyi) folyadékot egy pohárba, öblögessen fogai és ínye körül 30 másodpercig. majd köpje ki. 6 és 12 éves kor közötti gyermekek számára az ajánlott mennyiség 10 ml. Nyitáshoz: nyomja össze a kupak alsó széleit, majd fordítsa el. Záráshoz: fordítsa el a kupakot, míg be nem záródik.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Propylene glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium lauryl sulfate, Eucalyptol, Benzoic acid, Sodium benzoate, Methyl salicylate, Thymol, Sodium saccharin, Sodium fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053, Nátrium-fluoridot tartalmaz (220 ppm F⁻)
Vevőszolgálat:

Johnson & Johnson Kft., Magyarország, vevoinfo@its.jnj.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

6 éves kortól alkalmazható. Ne nyelje le a terméket. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Ne használja, amennyiben allergiás az összetevők bármelyikére. Amennyiben a szájban irritációt tapasztal hagyja abba a termék használatát és forduljon fogorvoshoz. Használatkor felügyelje a 6 éven felüli gyermekeket. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Johnson & Johnson Kft. 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. E-mail: vevoinfo@its.jnj.com