Listerine Advanced Nightly Reset szájvíz 400 ml

Brand: Listerine
EAN: 3574661400679
1 490 Ft Unit price 3 725 Ft / L
Raktáron
102730020301

1 karton = 6 darab

1 karton kosárba helyezése

0.466 kg / 0.001 m3

A nappali étel- és italfogyasztás során a cukrokból savak keletkeznek a szájban, amelyek ásványi anyagokat vonnak ki a fogakból. Ez sérülékenyebbé teheti a fogzománcot a fogszuvasodással szemben, különösen az éjszaka folyamán. A Listerine® Advanced Nightly Reset szájvíz csökkenti a savképződést és a Rapid-Fusion™ technológiának köszönhetően hozzájárul a fogzománc ásványi anyag pótlásához, a fluorid hatékonyabb beépüléséért és az erősebb fogakért. Az innovatív formula éjszaka veszi fel a harcot a nappali behatásokkal. Mélyrehatóan tisztít ott is, ahová a fogkefe nem ér el - a fogak között, az íny és a nyelv felületén: - Csökkenti a lepedék-lerakódást - Felveszi a harcot a baktériumokkal - Hosszan tartó friss leheletet biztosít. Használja lefekvés előtt és ébredéskor a mindennapi szájápolási rutin részeként.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Leginkább úgy fejti ki hatását, ha reggel és este használja fogmosás után. Öntsön 15 ml (kb. 3 teáskanálnyi) folyadékot egy pohárba, öblögessen fogai és ínye körül 60 másodpercig, majd köpje ki. Nyitáshoz: Nyomja össze a kupak alsó széleit, majd fordítsa el. Záráshoz: Fordítsa el a kupakot, míg be nem záródik.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamer 407, Sodium Fluoride, Benzoic Acid, Eucalyptol, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Aroma, Thymol, Menthol, Sodium Saccharin, Sucralose, CI 16035, CI 42090, Nátrium-fluoridot tartalmaz (450 ppm F¯)
Vevőszolgálat:

Johnson & Johnson Kft., Magyarország vevoinfo@its.jnj.com

Csomagolási típus:

Műanyagpalack

Biztonsági figyelmeztetés:

12 éves kortól alkalmazható. Ne nyelje le a terméket. Lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Ne használja, amennyiben allergiás az összetevők bármelyikére. Amennyiben a szájban irritációt tapasztal hagyja abba a termék használatát és forduljon fogorvoshoz. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.

Forgalmazó cím:

Johnson & Johnson Kft. 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14. E-mail: vevoinfo@its.jnj.com