Lifebuoy Total higiénikus kéz spray 75 ml

Brand: Lifebuoy
EAN: 8720181095115
960 Ft Unit price 12 800 Ft / L
Raktáron
102923360301
Termék jellemzők: - Antibakteriális összetevővel (66% alkohol) - Segít eltávolítani a baktériumokat a higiénikusan tiszta kezekért - Praktikus, úti kiszerelés: víz nélkül használható bárhol és bármikor - Gyorsan száradó formula - Bőrgyógyászatilag tesztelt - Kamilla olajat és E-vitamint tartalmaz Termékleírás: A Lifebuoy Total higiénikus kéz spray antibakteriális összetevőt, 66% alkoholt tartalmazó gyorsan száradó formulája segít eltávolítani a baktériumokat. Praktikus, úti kiszerelés: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor a higiénikusan tiszta kezekért. Friss és tiszta érzetet hagy maga után. Kamilla olajat és E-vitamint tartalmaz. Bőrgyógyászatilag tesztelt. FIGYELEM: Jól rázza fel és 10 cm-ről fújja a tenyerére, oszlassa el kézfején és ujjain, amíg meg nem szárad. Csak a kezeken használja. Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Csak az utasításoknak megfelelően használja. Hűvös, száraz helyen tárolja. VESZÉLY: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Súlyos szemirritációt okoz. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, elektromos készüléktől és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Márkaleírás: A Lifebuoy a világ egyik vezető kézhigiéniai márkája, melynek már 1894 óta az a küldetése, hogy alapjaiban változtassa meg a kézmosás és a kézhigiéniai szokásokat világszerte. Miért fontos a kézmosás? A kézmosás az egyik legegyszerűbb, de egyben legfontosabb dolog, amit az egészségünk védelmében tehetünk. A helyes kézhigiénia segít megelőzni a betegségek terjedését, mint például az influenza vagy a koronavírus. Kéztisztítás bárhol és bármikor Útközben, amikor nincs lehetőségünk vízzel és szappannal kezet mosni, egy higiénikus kézfertőtlenítő is ugyanolyan jól működhet. Viszont fontos, hogy megfelelő alkoholtartalmú terméket használjunk. Mielőtt elmegy otthonról, ne felejtsen el magával vinni utazó kiszerelésű kézfertőtlenítőt.

Termékjellemzők

Összetevők:
Alcohol denat, Butane, Isobutane, Propane, Propylene glycol, Ethylhexylglycerin, Isopropyl myristate, Bisabolol, Aqua, Tocopherol
Tárolás:

Hűvös, száraz helyen tárolja.

Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 www.unilever.com

Csomagolási típus:

Aeroszol

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELEM: JÓL RÁZZA FEL ÉS 10 CM-RŐL FÚJJA A TENYERÉRE, OSZLASSA EL KÉZFEJÉN ÉS UJJAIN, AMÍG MEG NEM SZÁRAD. CSAK A KEZEKEN HASZNÁLJA. NE HASZNÁLJA SÉRÜLT BŐRÖN. KIÜTÉS VAGY IRRITÁCIÓ ESETÉN NE HASZNÁLJA TOVÁBB. KERÜLJE A BELÉLEGZÉST. CSAK RÖVID IDEIG FÚJJA, JÓL SZELLŐZTETETT HELYEN, KERÜLJE A TERMÉK HOSSZANTARTÓ KIFÚJÁSÁT. NE PERMETEZZE A SZEM KÖZELÉBE. HA SZEMBE KERÜL, ALAPOSAN ÖBLÍTSE KI VÍZZEL. CSAK AZ UTASÍTÁSOKNAK MEGFELELŐEN HASZNÁLJA. VESZÉLY: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL. SÚLYOS SZEMIRRITÁCIÓT OKOZ. AZ EDÉNYBEN TÚLNYOMÁS URALKODIK: HŐ HATÁSÁRA MEGREPEDHET. HŐTŐL, FORRÓ FELÜLETEKTŐL, SZIKRÁTÓL, NYÍLT LÁNGTÓL, ELEKTROMOS KÉSZÜLÉKTŐL ÉS MÁS GYÚJTÓFORRÁSTÓL TÁVOL TARTANDÓ. TILOS A DOHÁNYZÁS. TILOS NYÍLT LÁNGRA VAGY MÁS GYÚJTÓFORRÁSRA PERMETEZNI. NE LYUKASSZA KI VAGY ÉGESSE EL, MÉG HASZNÁLAT UTÁN SEM. NAPFÉNYTŐL VÉDENDŐ. NEM ÉRHETI 50°C HŐMÉRSÉKLETET MEGHALADÓ HŐ. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ.