Lifebuoy Total higiénikus kéz gél 250 ml

Brand: Lifebuoy
EAN: 8720181112492
1 190 Ft Unit price 4 760 Ft / L
Raktáron
102923360201
Termék jellemzők: - Antibakteriális összetevővel - Segít eltávolítani a baktériumokat a higiénikusan tiszta kezekért - Praktikus, pumpás kiszerelés: víz nélkül használható - Segít védeni a kezeket a kiszáradástól - Bőrgyógyászatilag tesztelt - E- és B3-vitamint tartalmaz Termékleírás: A Lifebuoy Total higiénikus kéz gél antibakteriális összetevőt, alkoholt, valamint E- és B3-vitamint tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat és védeni a kezeket a kiszáradástól. Könnyen, víz nélkül használható a higiénikusan tiszta kezekért. Friss és tiszta érzetet hagy maga után. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Használati utasítás: Nyomjon tenyerébe a termékből (3 ml). Oszlassa el kézfején és ujjain 60 másodpercig, amíg meg nem szárad. Nem igényel leöblítést. FIGYELEM: Kizárólag külső használatra. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Hűvös, száraz helyen tárolja. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, elektromos készüléktől és más gyújtóforrástól távol tartandó. Gyermekektől elzárva tartandó. Márkaleírás: A Lifebuoy a világ egyik vezető kézhigiéniai márkája, melynek már 1894 óta az a küldetése, hogy alapjaiban változtassa meg a kézmosás és a kézhigiéniai szokásokat világszerte. Miért fontos a kézmosás? A kézmosás az egyik legegyszerűbb, de egyben legfontosabb dolog, amit az egészségünk védelmében tehetünk. A helyes kézhigiénia segít megelőzni a betegségek terjedését, mint például az influenza vagy a koronavírus. Kéztisztítás bárhol és bármikor Útközben, amikor nincs lehetőségünk vízzel és szappannal kezet mosni, egy higiénikus kézfertőtlenítő is ugyanolyan jól működhet. Viszont fontos, hogy megfelelő alkoholtartalmú terméket használjunk. Mielőtt elmegy otthonról, ne felejtsen el magával vinni utazó kiszerelésű kézfertőtlenítőt.

Elkészítés és felhasználás

Nyomjon tenyerébe a termékből (3 ml). Oszlassa el kézfején és ujjain 60 másodpercig, amíg meg nem szárad. Nem igényel leöblítést.

Termékjellemzők

Összetevők:
Alcohol denat., Aqua, Glycerin, Niacinamide, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Parfum, Triethanolamine, Tocopheryl acetate, Terpineol, Thymol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. 06 80 180 144 www.unilever.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Biztonsági figyelmeztetés:

FIGYELEM: Kizárólag külső használatra. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Hűvös, száraz helyen tárolja. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól, elektromos készüléktől és más gyújtóforrástól távol tartandó. Gyermekektől elzárva tartandó.