A Ferrero Magyarország Kft közleménye:

"A Ferrero Magyarország Kft elővigyázatosságból önkéntesen visszahívja a magyar piacról néhány Belgiumban gyártott Kinder termék meghatározott gyártási tételét.

A termékvisszahívás kapcsán a Ferrero együttműködik a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal, a külföldi piacokon jelentett szalmonellafertőzésekkel lehetséges kapcsolat miatt.

Jóllehet a forgalomba hozott Kinder termékek egyike sem mutatott pozitív eredményt a szalmonella-teszteken és fogyasztói panasz sem érkezett hozzánk, de rendkívül komolyan vesszük a helyzetet, mivel fogyasztóink védelme a legfontosabb számunkra.

 

Elővigyázatosságból a Ferrero úgy döntött, hogy önkéntesen visszahívja az alábbi, a Ferrero Magyarország Kft által forgalmazott termékeket:

Kinder Schokobons 46g, 125g, 200g
Kinder Surprise Maxi 100g, 

Kinder Adventi kalendárium 127g,

Kinder Mini Eggs 100g mogyorós,
Kinder Mix 198g, 
Kinder Maxi Mix 133g, 
Kinder Happy Moments 133g, 162g"

 

FRISSÍTÉS: A Ferrero-tól új információ érkezett a visszahívással kapcsolatban, miszerint a visszagyűjtés időpontját 2022. május 31. napjáig jelölték meg.  

 

A FERRERO MAGYARORSZÁG KFT. ÁLTAL FORGALMAZOTT, más európai gyárakban gyártott, a belga VISSZAHÍVÁSBAN NEM ÉRINTETT KINDER TERMÉKEK listájáért, kérjük kattintson IDE.

 

Ha Ön vásárolt a felsorolt termékekből, kérjük ne fogyassza el azokat! Az EcoFamily üzletekben vásárolt termékeket visszaviheti bármelyik üzletbe és visszakapja az árát, amennyiben webshopunkban vásárolt kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a webshop@ecofamily.hu e-mail címen.