K2r Szinfogó kendő 20 db

Brand: K2r
EAN: 5999551690387
1 250 Ft Unit price 62 Ft / lap
Raktáron
101571020401

1 karton = 12 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.0594 kg / 0.001 m3

Színfogó® Teljes Védelem + A mosás során kioldódó színek megfoghatják és ezzel tönkretehetik ruháit. Tapasztalja meg a Teljes Védelmet a mosási balesetek ellen! A Színfogó®: 1) Megelőzi a mosási baleseteket: innovatív technológiájának köszönhetően mágnesként vonzza magához a mosás során kioldódó színeket és szennyeződéseket, így védve ruháit az elszíneződéstől. A bizonyíték a kendőn látható! 2) Együtt moshatja a különböző színű ruháit: védelmet nyújt színösszefolyás esetén, így lehetővé teszi a vegyes mosásokat, amellyel pénzt, időt, vizet és energiát takaríthat meg. 3) Óvja a ruhák színét: a mosás során szabad szemmel nem látható színek kioldódhatnak és lerakódhatnak a ruháin, vékony réteget képezve az anyagon. A Színfogó® magába gyűjti a vízben lévő színeket mielőtt még azok lerakódhatnának, ezzel védve a ruhái eredeti színét. 4) Védi a ruhákat az elszürküléstől : megelőzi a szennyeződések és a kosz lerakódását a ruhákon, ezáltal megóvja őket az elszürküléstől, hogy ruhái ragyogóan tiszták legyenek. 5) Minden hőfokon hatásos - A kendő 100% természetes eredetű rostokkal készül. - A csomagolás újrahasznosított papírból készül. Kérjük gyűjtse szelektíven! - A csomagolás FSC® minősített. - A vegyes mosásoknak köszönhetően pénzt, időt, vizet és energiát takaríthat meg. Használata: 1. Helyezze a kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat! 2. Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert és indítsa el a szokásos mosóprogramot! 3. A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a kendőt és a ruhákat. Kézi és gépi mosáshoz és szárító programon is használható.

Elkészítés és felhasználás

Használat 1. lépés: Helyezze a Színfogó® kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe. 2. lépés: Tegye be a mosandó ruhaneműket, adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. lépés: A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a kendőt és a ruhákat. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható mosási adalékanyag. Minden hőfokon, mosási programon és mindenféle ruhaneműn alkalmazható. Szárítógépben való használata biztonságos.

Termékjellemzők

Összetevők:
Illatanyagok
Tárolás:

Tárolja száraz helyen. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd a csomagoláson) számított 5 évig.

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Megelőzi a mosási baleseteket a legkörnyezetkímélőbb módunkon!,
A bizonyíték a kendőn látható!,
100% természetes eredetű rostokkal,
Kevesebb válogatás = Kevesebb mosás

Biztonsági figyelmeztetés:

Figyelmeztetés: Bizonyos textíliák jobban hajlamosak a színvesztésre: sötét és intenzív színűek, pamut és nem színtartó ruhák. Ilyen esetben használjon több színfogó® kendőt. A fehér ruhákkal történő vegyes mosás megfontolandó. Az új színes ruhákat legalább az első 6 alkalommal mossa külön. Az ágyneműt, törölközőt és farmert mindig külön kell mosni. Színüket nagymértékben engedő anyagok esetén a színfogó® hatásossága nem garantált. Mindig kövesse a mosógépgyártó utasításait. Gyermekektől elzárva tartandó.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu