K2r Intensive White Fehérítő + Oxi Folteltávolító mosótasak 10 db

Brand: K2r
EAN: 8006320085569
1 190 Ft Unit price 119 Ft / tasak
Raktáron
101571020301

1 karton = 12 csomag

1 karton kosárba helyezése

0.3 kg / 0.001 m3

Színfogó® + Folteltávolító Fehér ruhákhoz 3az1-ben Tapasztalja meg a 3az1-ben multifunkciós mosótasakok hármas hatását! 1) Megelőzi a mosási baleseteket: a tasak felszíne mágnesként vonzza magához a mosás során kioldódó színeket és szennyeződéseket, így téve lehetővé a vegyes mosásokat. A bizonyíték a tasakon látható! 2) Új ragyogást ad fehér ruháinak: megújítja és ragyogóvá teszi a fehéreket. 3) Eltávolítja még a legmakacsabb foltokat is: a tasakban található por hatásosan távolítja el a legmakacsabb foltokat már alacsony hőfokon is. Mindezeket környezetkímélő módon: - A tasak 100% természetes rostokat tartalmaz. - A csomagolás újrahasznosított papírból készül. Kérjük gyűjtse szelektíven! - A tasak FSC® minősített. - A vegyes mosásoknak köszönhetően időt, vizet és energiát takaríthat meg. Használata: 1. Helyezze a tasakot a mosógép dobjának hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat! 2. Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert és indítsa el a szokásos mosóprogramot! 3. A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a tasakot és a ruhákat. Minden hőfokon és rövid programon hatékony. Alkalmas kézi mosásnál vagy erősen szennyezett ruhák előáztatásához is.

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató 1. lépés: Helyezze a mosótasakot a mosógép forgódob hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat! 2. lépés: Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a mosóprogramot! 3. lépés: A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a mosótasakot és a ruhákat.

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% oxigén alapú fehérítőszer, Illatanyagok, Enzimek, Optikai fehérítő
Tárolás:

Eredeti csomagolásban száraz, hűvös helyen tárolandó. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) jelzett 2 évig.

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Újjáéleszti a fehér ruhákat,
Már 30°C-on eltávolítja a foltokat

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Mosási adalékanyag. Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Szemvédő használata kötelező. Figyelmeztetés: Ne terhelje túl a mosógépet. A használni kívánt színfogó® tasakok számát a mosandó ruhanemű mennyiségéhez és a szennyeződés mértékéhez igazítsa. Egy tasakot csak egyszer használjon. Ne használja szárítógépben. Ha mosószárítógépben használja, távolítsa el a tasakot a szárítást megelőzően. Ne vágja vagy lyukassza át a tasakot. Ne használja bőrrel, műanyaggal, fémmel díszített ruhák mosásához. Ne vegye ki a fel nem használt tasakot a dobozból. Gyermekektől távol tartandó.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.:+36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu