Joy

Himalaya Gum Expert Sparkly White fogkrém 75 ml

Brand: Himalaya
EAN: 8901138825591
790 Ft Unit price 10 533 Ft / L
Raktáron
102720190203
Az egészséges fogak és a szájhigiénia kulcsa az egészséges fogíny. A Himalaya Gum Expert fogkrémek miswakot és természetes ínyfeszesítő összetevőket tartalmaznak, melyek biztosítják, hogy fogínye egészséges és védett maradjon. A Himalaya Sparkly White fogkrém hatását egy egyedülálló, papajából és ananászból növényi enzimtechnológiával nyert gyógynövényes formula biztosítja, mely 2 héten belül gyengéden távolítja el a foglepedéket, így a fogai fehérebbé válnak. Fluoridmentes. Friss leheletet biztosít.

Elkészítés és felhasználás

Használata: Alaposan mossa meg a fogát legalább naponta kétszer vagy fogorvosa javaslatának megfelelően. Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére. A fogkrémet ne nyelje le! Fogmosás után alaposan öblögessen.

Termékjellemzők

Összetevők:
Sorbitol, Aqua, Hydrated silica, Glycerin, Silica, Sodium lauryl sulphate, Bromelain, Xanthan gum, Titanium dioxide, Aroma, Sodium saccharin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Papain, Menthol, Salvadora persica stem extract, Sodium citrate, Prunus amygdalus dulcis shell extract, Cinnamomum zeylanicum bark oil, Eugenia caryophyllus bud oil, Thymol, Citric acid, Eugenol
Vevőszolgálat:

Creative World Kft. 1113 Budapest Rőf utca 9-13. www.himalayaherbals.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Forgalmazó cím:

Creative World Kft. 1113 Budapest Rőf utca 9-13.