Glade Automatic Spray Sensual Sandalwood & Jasmine automata légfrissítő készülék 269 ml

Brand: Glade
EAN: 5000204073232
1 580 Ft Unit price 5 874 Ft / L
Raktáron
101320030101
A kényeztető fürdők luxusát árasztja ez az illat, amelyet a bergamot és a jázmin távoli jegyei lengenek be, és amelyet jól kiegészít a meleg illatú, otthonosságot adó ámbra és szantálfa.

Elkészítés és felhasználás

Az időzítő beállítása: Válasszon ki egyet a 3 különböző (9, 18 vagy 36 perces) beállítás közül, így a készülék a kívánt gyakorisággal fúj illatanyagot a levegőbe. Nyomja meg a hátulján található gombot, és bármikor ismét friss illatot permetezhet a levegőbe! 36 perces beállítás esetén a kifújt illat akár 60 napig is érezhető.
Tárolás:

Hűvös, száraz helyen tárolja.

Vevőszolgálat:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400 E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjproducts.info

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

A magabiztos otthon illata mindig vendégmarasztaló

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Glade® automatic spray automata légfrissítő készülék - Sensual Sandalwood & Jasmine Veszély Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Benzyl Salicylate, Linalool-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Csak jól szellőztetett helyen használható. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Elemek: Az elemet a megfelelő pólusával (+/-) helyezze be. Az elem nem tölthető. Az elemet ne nyissa fel, és ne dobja tűzbe, mivel felrobbanhat, vagy anyagi kárt/személyi sérülést okozhat. Kizárólag AA méretű elemmel működik. FONTOS: Ne irányítsa az arc felé a készüléket!

Forgalmazó cím:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6.