Frosch Ecological citromos fürdőszobai tisztító 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 4009175929129
1 190 Ft Unit price 2 380 Ft / L
Raktáron
101250020101

1 karton = 8 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.002 m3

Termékjellemzők: Citromsav tartalmú, erős vízkőoldó hatású fürdőszobai tisztítószer. Megszünteti a kellemetlen szagokat.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/„ON” felfelé áll. Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza. Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, További összetevők: citromsav, ételszínezék
Tárolás:

Felhasználható: A gyártástól számított 3 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap/hónap/év + gyártási kód).

Forgalmazó:

FCBHungary Zrt

Vevőszolgálat:

Erdal GmbH Neualmerstr. 13. 5400 Hallein Austria

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Kerülje a permetezett termék belélegzését. Ha érzékeny bőrű, viseljen gumikesztyűt a használat során. Ne alkalmazza savérzékeny felületeken, mint pl. márvány, kőpadló és zománcozott felületeken (fürdőkád). Érzékeny felületek esetén egy nem feltűnő részen végezzen próba-tisztítást. Szerelvények esetén mindig alaposan öblítse le a terméket és törölje szárazra a tisztított felületeket. A termék nem ipari takarításra szolgál. A flakon utántöltéséhez le kell csavarni a szórófejet. Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.