Frosch Ecological levendulás tisztító 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 9001531914935
990 Ft Unit price 1 980 Ft / L
Raktáron
101290040301
Használat: A levendulából nyert növényi kivonat hatásosan távolítja el a piszok-, és szappan maradványait, valamint a víz-, és vízkő nyomait. Hatásmód: A Frosch Levendulás Tisztító a levendula higiéniás tisztító hatását felhasználva tünteti el a szennyeződéseket, miközben friss, levendula illatot áraszt.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Fordítsa a flakon tetején lévő szelepet a "Spray" felirathoz. Permetezze a tisztítószert közvetlenül a megtisztítandó felületre, rövid ideig hagyja hatni, majd törölje át, és öblítse le. Ez után törölje át egy száraz tisztítókendővel.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos felületaktív anyagok, Illatszerek, Lactic acid, További összetevők: levendula olaj, kis mennyiségű színezék
Vevőszolgálat:

Erdal GmbH Neualmerstr. 13. 5400 Hallein Austria

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Hatékony tisztítás levendula kivonattal

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Nem alkalmas az alábbi - maró anyagokra érzékeny - felületek tisztítására: márvány, természetes kövek, arannyal vagy ezüsttel bevont, valamint zománcozott felületek. Érzékeny felületek tisztítása előtt végezzen próba tisztítást egy kevésbé feltűnő területen. Ha az Ön bőre érzékeny, használat közben viseljen gumikesztyűt. A szerelvényeket alaposan mossa le, és törölje szárazra.