Frosch Ecological levendulás tisztító 500 ml

Brand: Frosch
EAN: 9001531914935
1 140 Ft Unit price 2 280 Ft / L
Raktáron
101290040301

1 karton = 8 darab

1 karton kosárba helyezése

0.6 kg / 0.002 m3

Hatékony fürdőszobai és WC-tisztító. A levendulából nyert növényi kivonat hatásosan távolítja el a piszok, és szappan maradványait, valamint a víz-, és vízkő nyomait. Levendula illatot áraszt.

Elkészítés és felhasználás

Használat: Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/"ON" felfelé áll. Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza. Tipp: A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% anionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, További összetevők: levendulaolaj, kozmetikai színezőanyagok
Tárolás:

Felhasználható: A gyártástól számított 4 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap/hónap/év/gyártási kód).

Vevőszolgálat:

Erdal GmbH, Neualmerstr. 13 5400 Hallein, Austria Tel.: +43/6245/80 111-0 www.erdal-hallein.at www.frosch.de

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Hatékony tisztítás levendula kivonattal

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Kerülje a permetezett termék belélegzését. Ha érzékeny bőrű, viseljen gumikesztyűt a használat során. Ne alkalmazza savérzékeny felületeken, mint pl. márvány, kőpadló és zománcozott felületeken (fürdőkád). Érzékeny felületek esetén egy nem feltűnő részen végezzen próba-tisztítást. Szerelvények esetén mindig alaposan öblítse le a terméket és törölje szárazra a tisztított felületeket. A termék nem ipari takarításra szolgál. A flakon utántöltéséhez le kell csavarni a szórófejet. Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.