Finish Quantum citrom illatú mosogatógép-tabletta 60 db

Brand: Finish
EAN: 5997321733470
3 390 Ft Unit price 57 Ft / darab
Raktáron
101412010202
Tabletta a gél elsöprő erejével, mely elbánik a makacs szennyeződésekkel már az első alkalommal a tökéletes tisztaságért és ragyogásért**. **Összehasonlítva a Finish All in 1 Max mosogatógép tablettával.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás Csak száraz kézzel fogja meg. Nem kell kicsomagolni a tablettát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba. Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a száraz adagoló tartályba. A legjobb eredmény érdekében használja 50/55°C-on vagy automata programon. A rövid programokhoz (30 perc) helyezze a tablettát a mosogatógép aljára. A beépített só funkció lágy/közepesen kemény, max. 26°e (21°dH) keménységű vízben hatékony. Ha a víz nagyon kemény, használjon Finish gépi regeneráló sót. A legjobb eredmények eléréséhez használja az 50/55°C-os vagy automata programokat. Fertőtlenítő tartályokhoz megfelelő. A vízelvezető rendszereket nem károsítja. A csomagolás csak teljes kiürítés után hasznosítható újra! A legjobb szárítási eredményekhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk. A termék nem védi meg az edényeket a sérülésektől és nem javítja ki a sérült edényeket.

Termékjellemzők

Összetevők:
5-15% oxigén alapú fehérítőszer, nem ionos felületaktív anyagok, <5% foszfonátok, Polikarboxilátok, Enzimek (szubtilizin, amiláz) és illatanyag komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com
Tárolás:

Használat után zárja vissza.

Vevőszolgálat:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610 További információk a weboldalon: www.finish.hu/termekeink/mosogatoszerek

Csomagolási típus:

Tasak

Jellemzők:

Világszerte több mosogatógép gyártó márka ajánlásával

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Finish Quantum Powerball citrom illatú mosogatógép tabletta. FIGYELEM. Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó cím:

Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146.