Duck Active Clean WC öblítő rúd fenyő illattal 2 x 38,6 g

Brand: Duck
EAN: 5000204074413
550 Ft Unit price 7 143 Ft / kg
Raktáron
101282040402
A gazdagon habzó hatás és hosszan tartó illatanyagok segítik frissen és tisztán tartani WC-csészéjét az utolsó öblítésig.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Bizonyosodjon meg róla, hogy a WC-csésze tiszta. 1. Hajtsa ki a horgot és akassza a WC-csésze belső oldalára. 2. Győződjön meg róla, hogy a termék WC öblítésekor a vízáram útjában van. 3. Ha teljesen kiürült távolítsa el és dobja ki a terméket.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% amfoter felületaktív anyagok, >30% anionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Butylphenyl methylpropional, Coumarin
Vevőszolgálat:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6. Tel.: +36 1 224 8400 E-mail: vevoszolgalat@scj.com www.scjohnson.com www.scjproducts.info

Csomagolási típus:

Felfüggeszthető csomagolás

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Duck® Active Clean WC öblítő rúd - Fenyő illattal Veszély Tartalmaz: Nátrium-olefin-szulfonát (C14-16) Bőrirritáló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Szemvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Csak a WC csészében használja.

Forgalmazó cím:

S.C. Johnson Kft. 1124 Budapest Apor Vilmos tér 6.