Dr. Beckmann vízkőeltávolító 500 ml

Brand: Dr. Beckmann
EAN: 4008455317717
790 Ft Unit price 1 580 Ft / L
Raktáron
101270040101
Vízkőoldó tisztítószer Zselé formula - nem karcol, nem folyik le Citromsav tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vízkövet, a szappan lerakódásokat, rozsdanyomokat és a szennyeződést. Zselés formulája könnyen megtapad a függőleges felületeken is, nem folyik le. Felhasználható minden sima kerámia, porcelán, króm, üveg, akril, kő, rozsdamentes acél, műanyag felületen. Anyagokkal való összeférhetősége tesztelve lett. Nem ártalmas a bőrre. Bőrgyógyászok által tesztelt. Nem tartalmaz oldószereket és színezőanyagokat. Rendszeres használat esetén gátolja a vízkő ismételt lerakódását. Kellemes illatot hagy.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás 1. Állítsa a szórófejet 'ON' pozícióba és egyenletesen permetezze be a tisztítandó felületet. 2. Hagyja hatni legalább 10 percig, a vízkőlerakódástól függően. 3. Mossa le alaposan vagy törölje át egy nedves ruhával. 4. Erősen szennyeze

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatszerek
Tárolás:

Minőségét megőrzi a gyártástól számított 5 évig. A gyártási időpont a csomagoláson látható.

Vevőszolgálat:

Maresi Foodbroker Kft., 1118 Budapest, Homonna u. 2-4., +36-1-248-3030, office@maresi.hu

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Eltávolítja a vízkövet, a piszkot & a szappan lerakódásokat,
Eredeti német minőség,
Lassítja a vízkő újbóli lerakódását,
Konyha & fürdőszoba tisztítására,
Citromsav formula,
Bőrgyógyászatilag tesztelt

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelem: Ne használja savra érzékeny felületeken (márvány, mészkő, alumínium, zománcos felületek). Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Forgalmazó cím:

Maresi Foodbroker Kft., 1118 Budapest, Homonna u. 2-4., +36-1-248-3030, office@maresi.hu