Domestos Mint & Citrus higiénikus törlőkendő 60 db

Brand: Domestos
EAN: 8710522528914
850 Ft Unit price 14 Ft / darab
Raktáron
404400190103
A Domestos Mint&Citrus Higiénikus Törlőkendő használata egyszerű, praktikus. A törlőkendő kialakításának köszönhetően igény szerint kisebb vagy maxi méretet is választhatunk a tisztításra. Visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magunkkal vihetjük és nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. letörléséhez. Higiénikus tisztaságot biztosít a tisztított felületeken.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: 1. A csomag kinyitásához húzza fel félig a zárómatricát. 2. Használja a szennyeződések eltávolítására. 3. Nem szükséges leöblíteni. 4. Nem szükséges szárazra törölni, kivéve azokat a felületeket, amelyek közvetelenül élelmiszerrel érintkeznek. 5. Használat után győzödjön meg arról, hogy visszazárta a csomagot, hogy elkerülje a törlőkendők kiszáradását.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Oxigén alapú fehérítőszer, Illatanyag, Limonene, Iodopropynyl butylcarbamate
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127., 06 80 180 144, vevoinfo@unilever.hu, www.unilever.hu

Csomagolási típus:

Zacskó

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELMEZTETÉS Ne húzza le a WC-n. Ne használja márvány és festett fa területen. Kényes felületeken először próbálja ki egy nem feltűnő helyen. Arc- kéz- és testtörlésre nem alkalmas.