DOMESTOS Mint & Citrus higiénikus törlőkendő 60 db

Brand: DOMESTOS
EAN: 8710522528914
850 Ft Unit price 14 Ft / darab
Raktáron
404700040103

1 karton = 10 csomag

+1 karton kosárba helyezése
- A Domestos Mint&Citrus Higiénikus Törlőkendő használata egyszerű, praktikus. - A törlőkendő kialakításának köszönhetően igény szerint kisebb vagy maxi méretet is választhatunk a tisztításra. - Visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magunkkal vihetjük és nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. letörléséhez. - Higiénikus tisztaságot biztosít a tisztított felületeken.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: 1. A csomag kinyitásához húzza fel félig a zárómatricát 2. Használja a szennyeződések eltávolítására. Nem szükséges leöblíteni, illetve szárazra törölni, kivéve azokat a felületeket, amelyek közvetlenül élelmiszerrel érintkeznek 3. Használat után győződjön meg arról, hogy visszazárta a csomagot 4. Ne húzza le a WC-n. Ne használja márvány és festett fa felületen. Kényes felületeken először próbálja ki egy nem feltűnő helyen. Arc-, kéz-, és testtörlésre nem alkalmas.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Oxigén alapú fehérítőszer, Illatanyag, Limonene, Iodopropynyl butylcarbamate
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127., 06 80 180 144, vevoinfo@unilever.hu, www.unilever.hu

Csomagolási típus:

Zacskó

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FIGYELMEZTETÉS Ne húzza le a WC-n. Ne használja márvány és festett fa területen. Kényes felületeken először próbálja ki egy nem feltűnő helyen. Arc- kéz- és testtörlésre nem alkalmas.