Dettol Aloe Vera és E-vitamin kézmosó gél 250 ml

Brand: Dettol
EAN: 8592326011195
Lista ár 790 Ft Akciós ár 690 Ft Unit price 2 760 Ft / L
Raktáron
102923060101
Az új Dettol™ kézmosó gél - Aloe vera és E-vitamin. Gyengéd a bőrhöz, kíméletlen a kórokozókkal. Végre itt van az az ápolás és kórokozók elleni védelem, melyet a család az egészséges kezek érdekében megérdemel. Új formulánk hatékonyan távolítja el a kórokozókat, ugyanakkor gyengéd a bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelve*. Mindennapi használatra alkalmas. * Az alap formula tesztelve.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítások: Győződjön meg róla, hogy a kupak szorosan zárva van, majd nyissa ki a pumpát az óramutató járásával egyező irányba forgatva. Nyomjon két adag kézmosót a kezére. Dörzsölje össze a kezeit legalább 30 másodpercig, hogy a gél teljesen befedje azokat. Ne feledkezzen meg körmökről és az ujjakról sem. Öblítse le bő vízzel. Ne töltse újra az üveget öblítés nélkül.

Termékjellemzők

Összetevők:
Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Sodium chloride, Cocamide MEA, Parfum, Citric acid, Acrylates/PEG-10 maleate/styrene copolymer, Salicylic acid, Tocopheryl acetate, Aloe barbadensis leaf, Tetrasodium EDTA, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone
Tárolás:

Szobahőmérsékleten tárolja.

Vevőszolgálat:

Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146. Tel.: +36 (1)-250-8399 Fax: +36 (1)-250-8398 Email: consumers_hu@rb.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

A Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával!

Biztonsági figyelmeztetés:

BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK: Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekektől tartsa távol, illetve csak felnőtt felügyelete mellett használhatják. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Ha az irritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni.