Cillit Lime & Rust vízkő- és rozsdaoldó folyadék 450 ml

Brand: Cillit
EAN: 5997321740133
1 290 Ft Unit price 2 867 Ft / L
Raktáron
101250010201

1 karton = 20 darab

1 karton kosárba helyezése

0.54 kg / 0.001 m3

A Cillit vízkő- és rozsdaoldó nemcsak hatékonyan távolítja el a háztartásában előforduló vízkövet és rozsdát, de az új különleges összetételének köszönhetően ragyogóvá varázsolja és akár 5x hosszabb ideig biztosít védelmet* a megtisztított felületnek. (*Nem kezelt felülethez képest, átlagos használat mellett, 5 öblítést alapul véve).

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Nyomja meg a biztonsági kupakot a megjelölt helyeken, és fordítsa el a nyíl irányába! Javasoljuk, hogy vizes szivacsra vagy törlőrongyra tegyen a szerből és azzal tisztítsa a felületet. Törölje át, majd 2-5 perc elteltével bő vízzel alaposan öblítse le. Majd törölje szárazra a kezelt felületet. Élemiszerekkel érintkező felület esetéek esetén csak nem porózus felületen használja és alaposan öblítse le vízzel.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nemionos felületaktív anyag, Illatanyagot tartalmaz.
Tárolás:

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.

Vevőszolgálat:

Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146. TEL: (+36) 1 250-8399 FAX: (+36) 1 250-8398 consumers_hu@rb.com www.rbeuroinfo.com

Csomagolási típus:

Adagoló

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK: Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőririrritűló hatású. Súlyos szemkárosodást okoz. Fémekre korrozív hatású lehet. FEHÉRÍTŐSZEREKKEL ÉS EGYÉB TISZTÍTÓSZEREKKEL NEM KEVERHETŐ. A gőzök belélegzése tilos. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű/szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: A szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként az országos előírásoknak megfelelően. Saválló/saválló bélésű edényben tárolandó.

Forgalmazó cím:

Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146.