Cillit Bang fürdőszobai vízkőoldó spray 750 ml

Brand: Cillit Bang
EAN: 5997321740690
990 Ft Unit price 1 320 Ft / L
Raktáron
101250010102

1 karton = 3 darab

1 karton kosárba helyezése

0.9 kg / 0.002 m3

4x hosszabban tartó tisztaság** Akár 100%-os vízkő eltávolítás* Szuperhatékony habunk gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappanlerakódásokat és a szennyeződéseket számos lakáson belüli és kívüli felületről. Az ismételt lerakódást megelőző összetétele védőréteget képez a felületeken, ami megelőzi a szennyeződések visszatérését. A vízkőnek jó időre lőttek! *A terméket tesztelték és eltávolítja a vízkő, szappanmaradék és rozsdafoltokat a címkén felsorolt felületekről. ** a korábbi összetételhez képest (Cillit Bang Limescale&Grime vízkő és kosz tisztítószer).

Elkészítés és felhasználás

3 lépés a vízkő eltávolításához: 1. Fordítsa a szórófejet „ON" (be) állásba. 2. Permetezze a habot a felületre, és hagyja rajta néhány másodpercig. 3. Tisztítsa, törölje és öblítse le. Makacs szennyeződésnél max. 5 percen át hagyja a felületen, és használjon szivacsot. Ideális az alábbi felületeken: Mosdókagylók, WC csészék, üveg, csempézett falak, edényszárítók, akril és kerámia felületek, fürdőkádak, zuhanyozók, rozsdamentes acél csaptelepek.

Termékjellemzők

Összetevők:
Kevesebb mint 5% anionos felületaktív anyag és illatanyag komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com
Tárolás:

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hó/év).

Vevőszolgálat:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Akár 100% vízkő eltávolítás,
Búcsú a vízkőtől!,
És a vízkőnek jó időre lőttek!

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. ÓVINTÉZKEDÉSEK HASZNÁLATKOR: A következő felületeken nem javasolt a termék használata: - márvány, gránit - sárga- és vörösréz - linóleum - textíliák - gravírozott/matt üveg - sérült vagy érzékeny felületek. Használat előtt tesztelje egy nem feltűnő, kis részen, hogy megbizonyosodhasson róla, az anyag nem károsítja a felületet. Cillit Bang Fürdőszobai Vízkőoldó Spray. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Ne keverje más háztartási vagy fehérítő termékekkel. Élelmiszerekkel érintkező felületeken csak akkor használja, ha a felület nem porózus, és bő vízzel öblítse le.

Forgalmazó cím:

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610