Teljes értékű étrend gluténmentesen

„Gluténmentes diétát követsz? Hogy bírod?” Ki az, aki ne találkozott volna ezzel az – egyébként valószínűleg jó szándékú – kérdéssel? Kiss Dórival, az Életem gluténmentesen, valamint a Glutén- és laktózmentes alapszakácskönyv szerzőjével együttműködve igyekszünk eloszlatni a tévhiteket, és bebizonyítani, hogy gluténérzékenyen sem kell lemondani a finom és teljes ízekről.

Vöröslencsés krémleves répával és kókusztejjel

A legjobb dolog, ami a vöröslencsével és a sárgarépával történhet.

Vitaminbomba a téli hétköznapokra

A friss gyümölcsökből, zöldségekből készült smoothie-k erősítik az immunrendszert és ellátják a szervezetet a szükséges tápanyagokkal. Ne ijedj meg a színétől: ezt a zöld smoothie-t imádni fogod!

5 tipp az egészségesebb élethez

Év elején könnyebb elhatározni, hogy kicsit egészségesebben, tudatosabban éljük a mindennapjainkat. Ahhoz, hogy az elhatározást tettek kövessék, tűzzünk ki reális célokat, hiszen az apró lépések is előrevisznek!

Kezdd mozgással az évet!

Ha nincs időd eljárni sportolni, válaszd az otthoni gyakorlást! Segítünk a választásban.

Szilveszteri dipek

Szuper mártogatós ötletek az év utolsó napjára!

Egészségre felkészülni!

„Ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek” – főként a hideg idő beköszöntével egyre többször halljuk, olvassuk ezeket a szavakat, mivel a szervezetet fel kell készíteni a téli időszakra annak érdekében, hogy egészségesen vészeljük át a hideg hónapokat.

Hangolódjunk az ünnepekre!

A sok tennivaló közepette se felejtsük el, miről is szól advent időszaka és a karácsony!

Varázsolj fehér karácsonyt!

Ma már inkább vágyakozva gondolunk gyermekkorunk fehér karácsonyaira, és egyre ritkábban borul fehérbe a táj az ünnep estéjén, de a karácsonyfánkat ékesíthetjük saját készítésű, hófehér díszekkel!