Cif Power & Shine fürdőszobai tisztító spray 750 ml

Brand: Cif
EAN: 8712561212144
840 Ft Unit price 1 120 Ft / L
Raktáron
101250090101
Termék jellemzők: • új, továbbfejlesztett formula • hatékony vízkő ellen • segít megakadályozni a vízkő képződését • króm, kerámia és zománc felületekre • 100% szappanlerakódás eltávolítás • 100% csíkmentes ragyogás Márka bemutatás: A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható. Termék bemutatás: Alighogy befejezte a fürdőszoba takarítását, az élet már megy is tovább, és a vízcsepp foltok és szappanlerakódások nyomban megjelennek újra. Ezért fejlesztettünk ki egy különleges spray-t, ami nem csak csíkmentesen eltávolítja a vízkőfoltokat, hanem egyben víztaszítóvá is teszi a fürdőszobai felületeket. Segít megelőzni a víz-, vízkő- és szappanfoltok lerakódását, hogy fürdőszobája tovább maradhasson ragyogóan tiszta. 100% szappanlerakódás és vízkőnyom eltávolítás* és 100% csíkmentes ragyogás* A spray egyaránt használható zuhanytisztítóként, csempetisztítóként és mosdótisztítóként. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesse otthona valódi szépségét. *laboratóriumi teszt modell fürdőszobai szennyeződéseken Edukáció: 100% szappanlerakódás eltávolítás, 100% csíkmentes ragyogás Hogyan használd? Hogyan használja: A szappanlerakódások és a vízkő 100%-os eltávolítása érdekében fújja a folyadékot a felületre, hagyja pár másodpercig hatni, majd törölje le. Makacs szennyezősédek eltávolításakor több ideig hagyja hatni, majd törölje le.

Elkészítés és felhasználás

Használati útmutató: A legjobb hatás érdekében permetezze a spray-t a megtisztítani kívánt felületre, hagyja hatni fél percig, majd öblítse le. Még ragyogóbb végeredményért törölje át a felületet egy száraz kendővel. Makacs szennyeződés esetén öblítés el
Vevőszolgálat:

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127., 06 80 180 144, info@unileverinfo.hu www.unilever.com

Csomagolási típus:

Pumpás adagoló

Jellemzők:

Víz- és kosztaszító technológia

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Benzisothiazolinone-t, tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. A por/köd belélegzése tilos. FIGYELMEZTETÉS: Ne használja márvány, természetes kő, festett fa felületeken. Festett vagy új / szokatlan felületen való használat előtt próbálja ki egy kis, nem látható részen. Műanyag és alumínium felületről használat után alaposan öblítse le.

Forgalmazó cím:

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127., 06 80 180 144, info@unileverinfo.hu www.unilever.com